İhanet

Güncelleme Tarihi:

İhanet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 1998 00:00

Sanlı SARIALİOĞLU
Haberin Devamı

Bu Beşiktaş ve Toshack adamı fıtık eder. Böyle rezalet olamaz. Herşeyin bir sınırı, bir ölçüsü var. Valerenga gibi zayıf bir ekibi Avrupa'da bulamazsın... Ve biz böyle zavallı bir rakip karşısında rezil olduk.

Toshack, öyle bir soğudum ki senden sorma gitsin. Artık kesin kes eminim, sen bizi kandırdın. Al Ohen'ini çal kafana. Ayıptır ayıp. Getirdin diye adamı durmadan oynatıyorsun. Beşiktaş o olduğu sürece hep 10 kişi. İçimizi karartan bu adama 70 dakika nasıl tahammül edersin? Futboldan anlamadığını söylemem olanaksız. O zaman ne var bu işin içinde, bize açıklar mısın?

Ohen kötü peki diğerleri? İlk yarıda biraz Del Solar, biraz Tayfur, işte hepsi bu kadar. Bir takım tümüyle nasıl bu kadar berbat olabilir. Bir takım iki pas yapamaz mı? Yetti artık, gerçekten yetti. Anlayamıyorum, Toshack ile Ayhan arasında yoksa kan davası mı var? Ohen oynuyor, Sellami oynuyor, o oynuyor, bu oynuyor, gelgelelim Ayhan kulübede.

Toshack efendi, 83. dakikada lütfen Ayhan'ı oyuna alıyor. Buna resmen sabotaj denir. Evet, evet Toshack, lamı cimi yok, sen Beşiktaş'ı sabote ediyorsun. Beşiktaşlı futbolcular, sizler de teknik direktörünüzle el ele vermiş futbol suçu işliyor, ekmek paranıza, formanıza ihanet ediyorsunuz. Hepiniz aklınızı başınıza toplayın ve futbolun çok nankör bir oyun olduğunu sakın unutmayın.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!