İHA’dan Edirne Valisi Şahin’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İHA’dan Edirne Valisi Şahin’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 11:03

edirne valisi dursun ali şahin, İHA Trakya Bölge Müdürü Mefail Akçatepe'ye kentle ilgili projeleri hakkında bilgiler verdi.

İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nden Trakya Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mefail Akçatepe, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.
Edirne Valiliği makamında Vali Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete, İhlas Haber Ajansı Trakya Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, İHA Edirne İl Temsilcisi Koray Ustabaşı, il muhabirleri Tamer Yavuz ve Ergin Yıldız katıldı.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Türkiye genelinde görev yaptığı tüm il ve ilçelerde her zaman İhlas Haber Ajansı çalışanları ile yakın bir diyalog içerisinde olduğunu hatırlatarak, "Edirne’ye atandığım günden bu yana Edirne başta olmak üzere Tekirdağ ve Kırklareli illerinde yaptığınız haber çalışmalarıyla kamuoyunu bilgilendirme noktasında sizleri kutluyorum ve başarılarınızın devamı diliyorum” dedi. Vali Şahin, İHA Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nden Trakya’ya atanan Akçatepe’ye de yeni görevinde başarılar diledi.
İHA Trakya Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, güzel dilekleri için Vali Şahin’e teşekkürlerini ileterek, kentle ilgili projeleri hakkında kendisinden bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!