Iğdır'da köy çocuklarına 10 bin oyuncak

Güncelleme Tarihi:

Iğdırda köy çocuklarına 10 bin oyuncak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 11:01

Iğdır'da köy çocuklarına 10 bin oyuncak

Haberin Devamı

Suat DENİZ / IĞDIR, (DHA)-Iğdır valiliğinin girişimi ile iş adamlarından temin edilen 10 bin oyuncağın öğrencilere dağıtımı başladı.

Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Bilgehan Karanfil, İl Jandarma Komutanlığından Yüzbaşı İsmail Karaca, Milli Eğitim şube müdürleri Sedat Bilir ve Cabbar Turan’dan oluşan ekip, Alibeyköy, Karaçomak ve Aliköçek köylerindeki çocuklara oyuncak dağıttı. Oyuncakları alan öğrenciler protokole teşekkür etti. Köy okulu öğretmeni Merve Güler, "Çok iyi oldu. Okulumuzda birçok öğrencinin oyuncağı yok. Çok motive oldular, sevindiler. Valiliğe, iş adamarlına teşekkür ederim" dedi. 

Vali yardımcısı Mevlüt Özmen, “Oyuncak alma imkanı olmayan dağ köylerindeki çocuklarımıza Iğdırlı iş adamı Ahmet Şeylan ve Toys Türkiye oyucak fabrikası tarafından 150 bin lira değerinde 10 bin adet oyuncak gönderildi. Oyuncakları iş adamı İshak Yaycılı bir TIR'la Iğdır'a ücretsiz getirdi. Hepsine teşekkür ediyoruz. Devlet olarak köylerimize, vatandaşlarımıza şimdiye kadar 24 milyon TL yardım yaptık. Bu yardımlarla vatandaş çocuğuna oyuncak almıyor. Bende köyde yetiştim. Zor şartlarda büyüdüm. Çamurdan arabalar yaptık. İş adamlarımızla temasa geçerek onlardan oyuncak aldık. Bütün çocuklarımıza oyuncakları vermek istiyoruz. Çocuklarımız çok sevinecektir. Devletimizin şefkatli yüzünü gösteriyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!