İftar sofrası Mut'ta kuruldu

Güncelleme Tarihi:

İftar sofrası Mutta kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 14:42

İftar sofrası Mut'ta kuruldu

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) – MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Mut İlçesi’nde iftar sofrası programı düzenlendi.
Programa; Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, MHP Milletvekili Baki Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney ve vatandaşlar katıldı.
Mut Belediye Başkanı Yılmaz, programın düzenlenmesini sağlayan Başkan Kocamaz’a teşekkür ederek, "Bu mübarek günde Mut halkını bir araya getiren iftar sofrası programı hepimizi mutlu etti. Mut için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanım Kocamaz’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra söz alan Başkan Kocamaz da 30 Mart öncesinde başlattıkları ve bu yıl 5’ncisini düzenledikleri etkinliklerin vatandaşla kendilerini biraya getirdiğini belirterek, "Ülkemizin çok zor dönemeçten geçtiği bir anda bu Ramazanlar, bu iftarlar, bu dayanışma ruhu bizi bir araya getiriyor. Bayrağımıza, devletimize ve milletimize hep birlikte sahip çıkma kararlılığını gösteriyor. Maalesef Müslüman’ın olduğu her yerde kargaşa var, kaos var. Türkün olduğu her yerde de baş ağrısı oluşturmaya ve bu baş ağrısını devam ettirmeye çalışıyorlar. Bölgemizde 40 yıldır terör belasıyla karşı karşıyayız ama buda yetmediği gibi bugün bu teröristlerin uzantıları Suriye’deki ve Iraktaki gruplara emperyalist güçler her türlü desteği veriyor. Suriye’yi adeta bir savaş arenası haline getirdiler. Bütün emperyalist devletler orada güç denemesi yapıyorlar. Herkesin şunu bilmesi gerekir ki İslam alemi üzerine oynanan oyunların en son merhalesi Türkiye. 15 Temmuz bunun en basit en bariz örneği. Onun için diyoruz ki birbirimize sahip çıkalım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!