İbrahim Yazıcı eserleri ile anılacak

BURSASPOR tarihine önemli miras bıraktı...Tesisleşmesinden Süper Lig Şampiyonluğuna kadar her platformda Bursaspor'un menfaatleri için savaştı. Ne yürek dayandı nede beyin..Eleştirilmedik tarafı kalmadı. Yeşil beyazlı renklere gönül vermişti.

Her hafta dertleşir ve kulübün sorunları ile ilgili olarak fikir alış verişinde bulunurduk. Kendisine "Bursaspor'u bugüne kadar çalıştıran teknik adamların getirdiği oyuncuların istikrarlı olmadığını ve kendisinin bulup getirdiği Batalla'nın dünya çapında yıldız olduğunu belirttiğimde gülümserken "Biz hizmet ettik. Ey iyisini getirdiğimize inanıyoruz. teknik adamlarımızında hataları olabilir onlarda iyi niyetli" diyerek teknik adamlarına söz söyletmezdi.

KUTLAMA YERİNE NEZARETE ATTILAR

 Bir hafta önce konuştuğumuzda "Bursaspor'a Süper lig Kupası kazandırdım. Şampiyonlar Liginde oynattım. Bundan büyük mutluluk bundan büyük heyecan ve zafer yaşanırmı. Yılmayacağım. bu sahnelerin devamını getireceğim ama beni düşündüren olaylar var.. Çünkü başarı ve zaferler takdir edileceğine eleştiri ve dedikodulara yerini bırakıyor. Beni bezdirdi. Şampiyonluk kutlamasını nezarethanede yaptırdılar. Bu ızdırap, kahır unutulur mu. Bursaspor sayesinde reklamlarını yapanlar şimdide kazandığımız zaferleri hazmedemiyorlar." ifadeleriydi. Ardından da ekliyordu "Kimseye pabiç bırakmam Bursaspor yine hakettiği değeri ve başarılı sürdürecektir. Kulübü kurumsallaştırıyoruz. Bundan böyle kulüp kendi imkanları ile yoluna gidecektir." derken yeşil beyazlı kulübe bugüne kadar toplu iğne kadar faydaları olmayanların seslerine tepkiliydi. Yakın dostu Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan sürekli uyarıyordu "İbrahim biraz kendinle ilgilen. Dinler. Yoksa cenazene geleceğiz" diyerek dikkatli olmasını istiyordu. Yazıcı'nın yüreğindeki Bursapor sevgisi ise hiç bir şey dinlemiyordu. Orduspor maçına gitmemesi gerekirken kimseyi dinlemedi. Orduspor karşısında kazanılan zaferden mutlu olmuştu. Kültürparkta dostları ile zaferi kutlarken UEFA Kupasına katılma düşüncelerini paylaşıp sevdiği tavla oyununu gece saat 03.00'lere kadar sürdürdü. Belkide vakit buraya kadardı. Herşeyin bahanesi bulunur!.Sanki dostlarıyla vedalaşmıştı.

SAĞLAM'IN YERİ BAŞKA

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a görevi teslim ederken gözlerindeki pırıltı hala beynimde. Yazıcı "İyi ki Ertuğrul Sağlam gibi önemli bir ismi getirdim. Disiplinli, hırslı ve heyecanlı.Bursaspor'u beraber şahlandırdık" yorumları unutulmaz.

HAYRİ YAZICI İLE YÜREKLERİNİ KOYDULAR

Bursaspor'a ağabeyi Hayri Yazıcı ile büyük katkılar sağlayan İbrahim Yazıcı Vakıfköy Tesislerindeki katkısının yanısıra yeni stadyumun yapımında başlatığı organizasyon asla unutulmaz. Bursaspor gibi kuruma liderlik yaparak kenti ayaklandıran ve Şampiyonlar Liginde yeşil beyazlı kulübün tanıtımını sağlayan Yazıcı ve ekibi asla unutulmayacak. Varını yoğunu Bursaspor menfaatlerine ayıran İbrahim Yazıcı'nın geride bıraktığı hoş bir seda ve eser var. Süper Lig Şampiyonluğu, ve Şampiyonlar Ligine katılım. İşte bu iki muhteşem zaferi yaşatan Başkan İbrahim Yazıcı gelecek nesiller tarafından alkışlarla ve gururla anılacak. Allah rahmet eylesin büyük başkan.
Yazarın Tüm Yazıları