İbrahim Hacıosmanoğlu: Kimi ısırarak kimi sırıtarak yer

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Hacıosmanoğlu: Kimi ısırarak kimi sırıtarak yer
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 17:22

Dün akşam oynanan ve hakem hatalarıyla gündeme oturan Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından bordo mavililerde başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra kamuoyundan uzak kalan ve hiç bir açıklama yapmayan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Fedarasyonu'nu ve Türk futbolunu topa tutan Hacıosmanoğlu şunları söyledi:

Dün akşam Galatasaray ile oynadığımız maç tekrar göstermiştir ki, Türk futbolu kirlidir. Bu kirli düzene yıllardır vermiş olduğumuz mücadelede kendi camiasının çıkar peşinde koşan abileri tarafından kendi şehrinde yalnız bırakılma kampanyasına maruz bırakılan bir başkan olarak, sezon başında tüm imkansızlıklara rağmen kurmuş olduğumuz ve ilk 4 haftada taraflı tarafsız herkesin şampiyonluğun en büyük adayı olarak gördüğü Trabzonspor'un ilk 4 haftadaki performansından korkan kirli düzenin sahipleri ve arkalarında onları yöneten çete bugünlerin sorumlusudur.

"KİRLİ DÜZENE KARŞI TEPKİ"
Yıllardan beri bu düzenin değişmesini söyleyip, mücadelesini veren bir birey olarak 5.haftadan başlayıp 3 hafta üst üste futbol tarihinde görülmeyen bir şekilde Trabzonspor'un kendi evinde hakem kararı ile kaybettirilen maçlarından sonra söylediğim; bu kutsal şehrin haysiyeti ile şerefi ve onuru ile oynarsanız cümlesi bu oynanan oyununu sonunun geldiği manasına taşıyordu. O gün bir Trabzonluya yakışan şekilde kirli düzene karşı tepkimizi koymuş olduk.

"KİMİ ISIRARAK KİMİ SIRITARAK YER"

Ne yazık ki kendini Trabzonspor'un sahibi olarak gören ve o gün Trabzonspor'un yanında olması gerekenler, şahsi çıkarları zarar görür endişesi ile ne bizim ne de Trabzonspor'un yanında olmamışlardır. Hatta bu kutsal davamızda bizim tavrımıza karşı gelip kirli düzenin temsilcileri ile beraber hareket edip onlara güç kazandırmışlardır. O gün o şahıslar ile beraber hareket edip benim söylemlerime karşı gelenlerin bugün benim söylemlerime gelmelerini yine de samimi bulmuyorum, Ama herkesin bir tarzı vardır, kimi ısırarak kimi sırıtarak yer. Bilinmelidir ki; sırıtarak önünüze konulanı ısırarak istediğinizi yersiniz. Maalesef şuan ki durumda kirli düzeni ısırıyor, biz sırıtıyoruz.

Haberin Devamı

"BANA VERDİKLERİ AHLAKSIZ CEZAYI AÇIKLASINLAR"
Bu kirli düzeni yöneten ve arkasındaki yönlendirenler, bu kutsal şehrin Onur'u ile oynamanın ağır bedelleri olacağını ve bu bedelleri de ödemenin elbet zamanının geleceğini bilmelerini istiyorum. Uğramış olduğumuz ahlaksızlıklar karşısında vermiş olduğumuz haklı tepkilerden dolayı yine bize ahlaksızca ceza veren mevcut federasyon ve kurulları, temsilci ve gözlemci raporlarına rağmen hakem odası basan ve hakemlere küfür eden başkanları disiplin kuruluna sevk etme cesaretinde bile bulunmayanların bu zavallılar, şahsıma ceza vermeden önce Üsküdar'da federasyonun en üst düzeyde bulunan 4 görevlisinin benimle yaptıkları görüşme ve sonrasında bana verdikleri bu ahlaksız cezayı nedenleri ile beraber kamuoyuna açıklasınlar ya da istifa etsinler.

Yoksa bu şahısların isimlerini ve görüşme içeriğini ber açıklayacağım.
Ahlaksız düzene son, ahlaksızlığa son, temiz Türk futbolu istiyorum diyen tüm futbol paydaşlarını kirli düzenin bitmesi adına mücadeleye davet ediyorum.
Saygılarımla...

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!