İbrahim Akın imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Akın imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2007 17:32

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş ile yollarını ayıran İbrahim Akın'ı renklerine kattı.

Daha önce anlaşma sağlanan İbrahim Akın ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Langa Tesisleri'nde başkan Göksel Gümüşdağ'ın da katıldığı bir imza töreni yapılırken, yıldız futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, törende yaptığı açıklamada, İbrahim Akın'a olan inançlarının tam olduğunu vurgulayarak, “Bizim en gözde transferlerimizden biri. Futbol ve başarı anlamında takımımıza çok şey katacağına inanıyoruz. Bonservisini alarak 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Hayırlı olur inşallah” diye konuştu.

Transferin gerçekleşmesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın çok büyük payı olduğunu söyleyen İbrahim Akın ise yeni hocasına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Futbol hayatımda yeni bir sayfa açtım. Yeni takımım için elimden geleni yapacağım. Umarım istediğimiz en üst noktaya hep birlikte geliriz” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin ardından İbrahim Akın, önce başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte, ardından da sahada topla basın mensuplarına poz verdi.

TESİSLERİN YERİNİ BULAMADI

İbrahim Akın, yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tesislerini bulamadı.

Langa Tesisleri'de saat 14.00'te yapılacağı açıklanan imza töreni 1 saat 45 dakika gecikmeli olarak yapılırken, gecikmenin nedeni olarak İbrahim Akın'ın tesisleri bulamaması gösterildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!