İbradı Belediyesi'nde toplu sözleşme

Güncelleme Tarihi:

İbradı Belediyesinde toplu sözleşme
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 10:25

İbradı Belediyesi'nde toplu sözleşme

Haberin Devamı

 

Bülent ÜLKER/İBRADI,(DHA) - İBRADI Belediyesi bünyesinde çalışan Tüm Belediye ve Yerel Yönetimler Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) üyeleri için yapılan toplu sözleşme yenilendi.
İbradı Belediyesi'nde çalışan TÜM-BEL-SEN üyeleri için yapılan toplu sözleşmeyi, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile TÜM-BEL-SEN Şube Başkanı İlhan Karakurt imzaladı. Sözleşme uyarınca çalışanlara yapılan eğitim yardımı artırılarak 550 TL oldu. Yeni sözleşmede belediye çalışanlarının maaş iyileştirme farkları ile ikramiyelerinde de artış yapıldı.
Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, çalışanların sorunlarının çözümü için her türlü işbirliğine her zaman hazır olduklarını söyledi. Küçükkuru, "Okur-yazar oranının yüzde 100 olduğu ilçemizde çalışanlarımızın çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak için her yıl yaptığımız eğitim yardımını bu sözleşme süresince de artırarak devam ettireceğiz. Yeni sözleşmede maaş iyileştirme farkları ile ikramiyelerde de artış yaptık" dedi.
TÜM-BEL-SEN Şube Başkanı İlhan Karakurt da belediye çalışanlarına verdiği destekten dolayı Başkan Serkan Küçükkuru'ya teşekkür ederek, "Belediye başkanımız tüm sözleşme süreçlerimizde çalışanlarının yanında olduğunu açıkça ortaya koydu. Kendisini bu hassasiyetinden ötürü kutluyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!