İbo Fener’de kaldı

Güncelleme Tarihi:

İbo Fener’de kaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Tofaş'a transferi gündeme gelen İbrahim Kutluay, dün 1 milyon 125 bin dolar karşılığında sarı lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme yeniledi. F.Bahçe Kulübü, istediği taktirde sözleşmeyi 1 yıl daha uzatacak.

F.Bahçe, Tofaş'tan 3 yıl için 5 milyon dolar gibi rekor bir teklif alan ve kulüpten ayrılma aşamasına gelen basketbolcu İbrahim Kutluay'la yeniden anlaştı. İbrahim Kutluay dün, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Basketbol Şube Sorumlu Yardımcısı Necdet Ersoy ve Menajer Hakan Artış'ın da bulunduğu törende, kendisini 1 yıl daha Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attı. Yapılan anlaşmaya göre F.Bahçe, istediği taktirde İbrahim'in sözleşmesini 1 yıl daha uzatma hakkına sahip. Genç basketbolcu, sarı lacivertli kulüpten 1 yıl için 1 milyon 125 bin dolar alacak.

İmzadan sonra bir açıklama yapan İbrahim, 12 yıldır formasını giydiği F.Bahçe'de kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, ‘‘Hayatımın en güzel yıllarını burada geçirdim. Aldığım cazip teklifler karşısında Fenerbahçe'den kopma noktasına geldiysem de, kulübümden ayrılamadım. Fenerbahçe, yeni sezonda Avrupa'da ve Türkiye'de fırtınalar estirecek. Çok çalışıp, kulübüme daha faydalı olacağıma inanıyorum’’ diye konuştu.

1 YIL DAHA FENERBAHÇE’DE

Sarı lacivertli yönetimin, bonservis bedeli olarak 12 milyon dolar istemesi nedeniyle Tofaş'a transferi gerçekleşmeyen Fenerbahçeli İbrahim Kutluay dün, Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin de bulunduğu törenle sözleşme yeniledi. Yıldız basketbolcu, Fenerbahçe’den bir yıl için 1 milyon 125 bin dolar transfer ücreti alacak.

HEDEFİMİZ BÜYÜK

İbrahim Kutluay, ‘‘Avrupa Ligi’nde final-four’a kalmayı hedefliyoruz’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!