Huzurevi sakinleri unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Huzurevi sakinleri unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 12:54

Huzurevi sakinleri unutulmadı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuyucak ilçesinde yaşayan huzurevi sakinleri, düzenlenen yıl sonu eğlencesinde keyifli anlar yaşadı.

Kuyucak ilçesinin Horsunlu Mahallesi'nde bulunan Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve yakınlarının katılımıyla, yıl sonu eğlencesi düzenlendi. Kuyucak Belediyesi Pazaryeri Düğün Salonu'nda düzenlenen eğlenceye Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkan Vekili Mehmet Çömden, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Horsunlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Vekili Avni Baldır, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, 2018 yılında tüm Türkiye'nin güzel günler geçirmesini dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaymakam Selami Işık, yaşlılara hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek "Bizler yaşlılarımıza, anne babamız gözüyle bakıyoruz. Devletimiz olarak nasıl daha iyi yaşayabilirler düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Yasaların el vermediği şeyler yüzünden bazen kapıdan dönenler olmuştur. Fakat kimsenin derdini keyfi olarak çözmediğimiz olmamıştır. Ben hepinize gireceğimiz 2018 yılı için iyi bir yıl geçirmenizi diliyorum" dedi.

Huzurevi sakinlerinden İkbal Köysüren etkinlikte ‘Atatürk' adlı şiirini okuyarak beğeni topladı. Daha sonra Kuyucak Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan halk oyunu gösterisi sunuldu. Huzurevi sakinleri şarkılar eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendi.

Bahattin ALBAYRAK / KUYUCAK (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!