Hürriyet'ten Merkezefendi Belediyesi'ne ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetten Merkezefendi Belediyesine ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 16:56

Hürriyet'ten Merkezefendi Belediyesi'ne ödül

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde inşaatı sürdürülen Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı projesi, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği 'Sign Of The City Awards 2017' ödül töreninde ‘En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' ödülüne layık görüldü. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ödülünü İstanbul'da düzenlenen törende, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın elinden aldı.

Hürriyet Gazetesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ‘Sign Of The City Awards 2017' ödül töreni İstanbul Hilton Bomonti'de gerçekleştirildi. Ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, belediye başkanları, gayrimenkul şirketleri temsilcileri ve davetliler katıldı. Merkezefendi Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve yapımı devam eden Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı, Sign Of The City Awards 2017 jürisi tarafından ödüle layık görüldü. Bu çerçevede 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' olarak Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı, ilk sırada yer aldı ve ödülün sahibi oldu. Ödül törenine katılan AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, törende ödülünü Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın elinden aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, projenin ödüle layık görülmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Hürriyet Gazetesi'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği ‘Sign Of The City Awards' da ‘En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' olarak ilçemize kazandıracağımız Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı projemizle ödül aldık. Jüri üyelerinin bizim projemizi böyle bir ödüle layık görmeleri hem Merkezefendimiz için hem de Denizlimizin için büyük gurur ve onurdur. Projemiz tamamlandığında Denizlimize hizmet edecek ve ilçemize çok yakışacak" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!