Hürriyet'in tweetleri yürekleri daÄŸladı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetin tweetleri yürekleri dağladı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 23:48

Türk futbolu gencecik bir yıldızını, kalp krizi sonucu kaybetti. Dün gece yaşadığı rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölümü ailesinden sonra belki de en fazla ev arkadaşı, en yakın dostu Hürriyet Gücer’i derinden yaraladı. Yapılan cenaze töreninde ayakta bile durmakta zorlanan Hürriyet, attığı tweetle, yaşadığı üzüntüyü bir kez daha dile getirdi.

Haberin Devamı

Önceki gün, 19.30'da Eskişehirspor tesislerinde antrenmana çıkan Ediz, daha sonra takım arkadaşı Hürriyet ile birlikte kaldığı Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine gitti.

Genç futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, kız arkadaşının da bulunduğu evde gece saatlerinde aniden fenalaştı. Kız arkadaşı ile Eskişehirsporlu Hürriyet ambulans çağırdı. Kısa sürede gelen sağlık ekibi Ediz'e müdahalede bulundu. Kalp krizi geçirdiği belirtilen genç futbolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ediz için bugün yapılan cenaze töreninde genç futbolcunun babası sinir krizi geçirdi. Ediz'in takım arkadaşı Hürriyet Gücer de fenalaştı.

Haberin Devamı

ATTIÄžI TWEET YÃœREKLERÄ° DAÄžLADI

26 yaşında hayatını kaybeden Ediz’in en yakın arkadaşı Hürriyet, dün akşam saatlerinde attığı tweetle yaşadığı duyguları dile getirdi. Hürriyet, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da şunları yazdı:

- Bir kızım bir de oğlum vardı, oğlumu kaybettim. Mekanın cennet olsun sol yanım. Ben sensiz ne yaparım yalvarırım söyle yapayalnız.

- Koca şehirde tek başına bıraktın beni Ediz’im!!!

Ä°ÅžTE O TWEETLER

Hürriyet
Â

EDİZ BAHTİYAROĞLU İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ / FOTO GALERİ

EDİZ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!