Hürriyet yazarlarının maç yorumu

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet yazarlarının maç yorumu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2008 00:00

Sezonun ilk büyük derbisinde Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti. Hürriyet yazarları maçı yorumladı...

Haberin Devamı

Hakederek (Can BARTU)

FENERBAHÇE dün haklı bir galibiyete imza attı. Alex gibi büyük bir starının yokluğunda, Kadıköy'e moralli gelen ve adeta maça 1-0 önde başlayan Galatasaray'ı devirip zirve yarışında tekrar varoldu.

+++

Daha farklı olurdu (Erman TOROĞLU)

FUTBOL, müsbet bir ilim değil. Futbol, istatistiklere göre oynanan bir oyun da değil. "Futbolda her şey var" cümlesi yüzünden futbol, futboldur. Düşünün, o kadar seyirciyi peşinden sürüklüyor. Bu kadar sürprize açık bir başka oyun daha yok. Sebebi de ayakla oynanması. Eğer elle oynansaydı, bu ilgiyi çekmezdi.

+++

Birkaç husus (Ercan SAATÇİ)

İLK dakikadaki tartışmalı gol, gecenin en büyük şokuydu.
Fenerbahçe dün gece takım olduğunu hatırladı.
Alex'in yokluğunda Deivid de Souza gösterdi ki o mevkide de fevkalade oynayabilirmiş. Üstelik uzun süre sakatlıktan dolayı oynayamayan Deivid dün yine Galatasaray'a golünü attı.
Futbol şovunun abartısız en iyi yapıldığı yer Kadıköy'dü.
Taraftar ve organizasyon 10 üzerinden 100'dü.

+++

Haberin Devamı

Bazen dokunmak yeter (Altan TANRIKULU)

İyi başlamamıştı Fenerbahçe derbiye.. El mi, ofsayt mı derken topu ağlarında görmüştü.. Ardından gelen beraberlik golü.. İlk korneri kullanan Uğur yine top aldı eline. Zaten bayrak direğinin yanındaydı. Ama Deivid ısrarla diğer tarafa yöneldi. Başka bir top aldı; başka bir orta yaptı.. Dünün en iyisi Selçuk dokundu sadece..

+++


Ruhsal problem (Kanat ATKAYA)

OLABİLECEK en iyi başlangıç... Galatasaray "Dakika 1, gol 1" diyerek başladı maça.
İlk izlenim devamını getireceği ve dahasını da yapabileceği yolundaydı.
Ancak maç Kadıköy'deyse hikaye...

+++

Yine hüsran (İlhan SÖYLER)


BÖYLE defans olur mu? Galatasaray'ın yediği gollere bir bakın. İlkinde köşe vuruşu oluyor, kale içinden Ayhan Akman gelip çıkartıyor.  Arkasından tekrar Fenerbahçe korner kullanıyor. Defans kendi alanına hala yerleşmiş değil. Ve gol geliyor.

 

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!