Hürriyet Pazar farkı

Seçkin TÜRESAY
Haberin Devamı

Pazar günü gazete alan okurun ruh hali farklıdır, okumak istediği gazete de. İki özelliği bir arada taşıyan bir gazete ister. Hem her gün okuduğu, tiryakisi olduğu gazeteyi bulacak, hem de bunun yanında farklı bir ürünü arayacaktır.

Kısacası, esas gazete dışında, onun kalitesinde ama farklı bir gazeteyi de gazetesinin vermesini bekler.

İşte Hürriyet, pazar günleri bu iki unsuru aynı gazetede buluşturmaktadır.

Okurumuz her günkü, dünya gazetesi Hürriyet'in yanı sıra, Hürriyet Pazar adıyla bir başka gazeteyi de okuma imkânına kavuşuyor.

Tatil günlerinin bir özelliği de; insanın politika dünyasının dar çemberini kırıp, hayata dair başka yazılar, başka haberler okuma arzusudur.

Bir haftanın yoğun çalışma temposunun stresini azaltan, onun yaşamında yeni ufuklar açan konuların yer aldığı bir gazete özlemi, bütün okurlarda vardır.

Hürriyet Pazar, bu özlemi gideren gazetedir.

Hürriyet Pazar, sadece değişik konulardaki yazılarıyla, söyleşileriyle diğer gazetelerin pazar ürünlerinden farklı değildir. Fotoğrafından çizgisine kadar, değişik mizanpajıyla da okurlarımızın sevdiği bir gazete niteliği kazanmıştır. O da asıl gazete kadar bir alışkanlık yaratmıştır.

Yemekten geziye, merak ettiğiniz birçok konuya kadar yaşamımızın renkli yelpazesi, Hürriyet Pazar'da sizi karşılamaktadır.

Yazarlar, çizerler gündelik dünyalarının dışındaki ‘ben'lerini de Hürriyet Pazar'da okur önüne çıkarırlar.

Hürriyet Pazar'ın bu yönünü, içtenliğini okurlarımızın da beğendiği aldığımız mektup, faks ve telefonlar kanıtlamaktadır.

Politikanın dışında ama hayatımızın içinde kalan her konu Hürriyet Pazar'da yer almaktadır.

Bugünü, dünü, yarını bir arada okuyabilmek, tatildeki okurumuzun hoşuna gitmektedir.

Biz, pazarınızı, tatilinizi daha güzel, daha renkli geçirmenizi sağlamak için Hürriyet Pazar'ı size bu kalitede sunmaya devam edeceğiz.

Mutlu haftalar dileğiyle.

Yazarın Tüm Yazıları