Hürriyet gazetesi yazarı Gedik'ten, ERÜ İletişim Fakültesine ziyaret  

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet gazetesi yazarı Gedikten, ERÜ İletişim Fakültesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 17:32

Hürriyet gazetesi yazarı Gedik'ten, ERÜ İletişim Fakültesine ziyaret  

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, Hürriyet gazetesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından ortaklaşa organize edilen "Kayseri'yi Keşfet" programı kapsamında Kayseri'ye gelen gazeteci Ömür Gedik, Erciyes Üniversitesi'ni (ERÜ) ziyaret etti.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ömür Gedik, ERÜ Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesini ziyaret etti. Gedik'e, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürü Osman Yalçın ve beraberindeki heyet eşlik etti. ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, Gedik'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Kayseri'de  ve Erciyes Üniversitesinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gedik ise,  "Buraya gelmeden önce böyle bir atmosfer beklemiyordum. Bu açından bu fakültenin öğrencileri olarak sizler çok şanslısınız" dedi.

GEDİK'TEN AGÜ'YE ZİYARET

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik, Abdullah Gül Üniversitesi’ni (AGÜ) ziyaret etti.

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik, Kayseri programları kapsamında AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nu ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu ünlü sanatçıya Abdullah Gül Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.  Prof. Dr. Sabuncuoğlu ile bir süre sohbet eden Ömür Gedik, daha sonra üniversitede gençlik faaliyetleri yürüten Gençlik Fabrikası çalışanları ile bir araya geldi.

FOTOLU

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!