Hürriyet’e “Birinci”lik ödülü

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e “Birinci”lik ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 17:40

Birinci Dergisi’nin ilk kez verdiği birincilik ödülleri sahiplerini buldu. 10 farklı kategoride verilen ödüllerde Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir’e “Yılın En iyi Gazetecisi” ödülü verildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Birinci Dergisi, kuruluşunun birinci yılı nedeniyle bir gece düzenledi. Dedeman Otel’de düzenlenen kutlama gecesinde, kendi alanlarında başarılı olan 10 kişiye birincilik ödülleri verildi. Gecede, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir, “Yılın En iyi Gazetecisi” ödülüne layık görüldü. Demir’in ödülünü Hürriyet Gazetesi İdari Koordinatörü Barbaros Muratoğlu aldı.

Yılın en iyileri

Gecede Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, “Yılın En İyi Yayın Yönetmeni”; TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan, “Yılın En İyi Televizyon Programcısı”; Samanyolu TV Ankara Temsilcisi Abdullah Abdülkadiroğlu, “Yılın En iyi Ankara Temsilcisi”; Türktime.com Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla da “Yılın En İyi Haber Portalı” ödülünün sahibi oldu. Gecede ayrıca Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı, Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdoğmuş da ödüle layık görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!