Hürriyet Dünyası'ndan şampiyonluk yayını

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Dünyasından şampiyonluk yayını
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 00:33

Amerika’da IPad’i olan da Hakkari’de cep telefonu olan da dev derbiyi Hürriyet Dünyası’ndan canlı canlı izleyip, o büyük heyecana ortak olacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE nefesini tuttu, bugün 19.00’da Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonucunu beklemeye başladı. 2011-2012 sezonu Spor-Toto Süper Lig Şampiyonu’nun belli olacağı Süper Final’in bu son maçında Hürriyet Dünyası da derbiyi tüm atmosferi ile sizlere yansıtmak için hazırlıklarını yaptı.

Canlı yayınlar

Önce 1 Mayıs kutlamaları, ardından geçen hafta Trabzonspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarını tüm heyecanıyla yansıtan Hürriyet Dünyası, bugün de şampiyonun belli olacağı Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasını özel olarak kaldıracağı helikopterden canlı yayınlar, röportajlar, maç öncesi atmosferi, karşılaşma sırasındaki yorumları ve haberleri, maç sonrası yayınlarını tüm detayları ile Hürriyet’in uzman kadrosuyla hurriyet.com.tr adresinde canlı yayınla ekrana getirecek.

Hürriyet Dünyasından şampiyonluk yayını

Haberin Devamı

İŞTE SAAT SAAT, DAKİKA DAKİKA O PROGRAM

KADIKÖY ve BALMUMCU

Hürriyet Dünyası, yayına maçın oynanacağı Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nın civarı ve Balmumcu Plaza Hotel'in önünden başlayacak.

Beyoğlu’nda İsmail Aktaş

Hürriyet Dünyası’nın muhabiri İsmail Aktaş, Galatasaraylılar’ın buluşma noktası olan Beyoğlu’ndan canlı yayınlar ile izlenimlerini dakika dakika aktaracak.

Kadıköy’de Süleyman Arat ve Emre Oktay

Fenerbahçe’nin kalbinin attığı Bağdat Caddesi, Yoğurtçu Parkı ve Kalamış’tan canlı görüntüler ve Süleyman Arat ile Emre Oktay’ın objektiflerinden derbi atmosferi.

Sancaktepe’de Semih Bahadır

Hürriyet Dünyası, Fenerbahçe futbol takımının Sancaktepe Tesisleri’nden taraftarlarınca uğurlanışını da Semih Bahadır’ın objektifi ve canlı görüntüler eşliğinde sizlere aktaracak.

SAAT: 16.00

Balmumcu'da Mustafa Küçük ve Adem Kabayel
Hürriyet Dünyası
G.Saray futbol takımının binlerce taraftarı tarafından Balmumcu'da kaldıkları otelin önünden Kadıköy’e uğurlanışını Mustafa Küçük canlı canlı aktaracak. Adem Kabayel’in objektifinden uğurlama töreni.

Haberin Devamı


SAAT: 17.00
VE BÜYÜK SÜRPRİZ


Hürriyet Dünyası helikopteri gökyüzünde...

Saat 17.00: Hürriyet’in ünlü yazarları Ayşe Arman ve Kanat Atkaya, Hürriyet Dünyası’nın helikopteri ile Kadıköy’den havalanacak, gökyüzünden aşağıdaki coşkuyu anlatacak.
Galatasaray takım otobüsünün Boğaziçi Köprüsü’nden geçişi…
Fenerbahçe takım otobüsünün tesislerden stada gelişi…
Adım adım gökyüzünden takip edilecek...
Bağdat caddesi görüntüleri..
55 bin taraftarın doldurduğu Şükrü Saracoğlu Stadı’nın gökyüzünden görünümü…
Ayşe Arman ve Kanat Atkaya’nın anlatımları ile canlı canlı sizlerle olacak..


Ve usta objektif Sebati Karakurt helikopterden çekeceği fotoğraflarla gökyüzünden kare kare Kadıköy’ü yansıtacak.

Haberin Devamı

Hürriyet’in usta yorumcuları müthiş maça farklı gözle bakıp, sizlere aktaracak.

Erman Toroğlu ile 90 dakika

FUTBOL dünyasının efsane ismi Erman Toroğlu, yorumlarını canlı görüntüler eşliğinde HÜRRİYET DÜNYASI için yapacak. Toroğlu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin kritik pozisyonlarını ve zorlu mücadeleyi dakika dakika yorumlayacak. Erman Hoca’nın yorumlarını iPad, Mobil telefon ve bilgisayarlardan izlemek için hurriyet.com.tr'yi takip edin.

Hakan Ünsal ile Maç keyfi

G.SARAY’ın ve Milli Takım’ın efsane futbolcusu Hakan Ünsal’ın yorumları da HÜRRİYET DÜNYASI’nda.
Hakan Ünsal derbi öncesi kadro yorumu ve değerlendirmeleriyle HÜRRİYET DÜNYASI’nda olacak. Hakan Ünsal’ın yorumlarını iPad Mobil telefon ve bilgisayarlardan izlemek için hurriyet.com.tr'yi takip edin.

SAAT: 19.00
Yeşilyurt Polat Otel
Cengiz Semercioğlu, G.Saraylı ve F.Bahçeli ünlülerle Champions adlı mekandan dakika dakika canlı yayında olacak..

Haberin Devamı

SAAT: 19.00
F.Bahçe Dalyan Club
Bilgin Gökberk, Dalyan Club’da derbinin atmosferini yansıtacak.

Saracoğlu’nda canlı yayın

Zeynep Bilgehan, İsmail Er ve Ahmet Ercanlar konuklarıyla maç öncesi atmosferini canlı canlı yaşatacak. Altan Tanrıkulu ile derbinin nabzı tutulacak. Fenerbahçeli ve Galatasaraylı yöneticiler, ünlü yazarlar, spor otoriteleri ve ünlülerin söyleşileri ekranlarınızda olacak.

ŞAMPİYONLUK GÖRÜNTÜLERİ

F.Bahçe ya da G.Saray... Muhteşem derbiden kim şampiyon çıkarsa, sevinç gösterileri, kutlamalar, sadece Kadıköy ve Florya’dan değil, başta Taksim olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinden gelecek görüntülerle Hürriyet Dünyası’nda olacak..

ÜNLÜ YAZARLAR DA HÜRRİYET DÜNYASI’NDA

Haberin Devamı

Ertuğrul Özkök, Yılmaz Özdil, Mehmet Yılmaz, Yalçın Doğan, Ahmet Hakan, Yalçın Bayer, M.Ali Birand, Hasan Cemal ve daha niceleri dev derbiyi Hürriyet Dünyası’nda yorumlayacak.

HÜRRİYET DÜNYASI hurriyet.com.tr’de

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!