Hurma Fener maçından umutlu

Güncelleme Tarihi:

Hurma Fener maçından umutlu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2009 18:43

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu, ancak kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacaklarıFenerbahçe maçında saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek  istediklerini bildirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiklerini hatırlatan Hurma, kupaya veda  etmenin moralleri bozduğunu ve bunu telafi etmenin yolunun da Fenerbahçe maçından  geçtiğini kaydetti.

Her maça kazanma parolasıyla çıktıklarını vurgulayan Hurma, şöyle  konuştu:
“Fenerbahçe'nin gücü belli. Ama, biz de iyi bir takımız ve bu tür  maçlarda iyi oynuyoruz. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kupada elenmemiz  moralimizi bozdu. Ama futbolcularımız, bunu telafi etmek için Fenerbahçe maçına  daha iyi konsantre olacak. Fenerbahçe'yi daha önce yenmiştik, yine yenecek  güçteyiz. Taraftarımızın desteğiyle kendi sahamızda oynamanın avantajını  kullanmak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızdan stadı doldurmalarını  bekliyoruz.”
Sakatlıkları süren Eren, Toledo ve Abdullah'ın Fenerbahçe maçında forma  giyemeyeceğini belirten Hurma, Saidou, Cangele ve Furkan'ın ise durumlarının  henüz belli olmadığını, ancak kırmızı kart cezası biten Ali Turan'ın oynayacak  olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

Bazı taraftar gruplarının bilet fiyatlarının yüksek olmasını  eleştirdiğine dikkati çeken Hurma, “Diğer takımlar çok daha yüksek fiyatlarla  bilet satıyor. 30 liradan 13 bin 800 adet bilet satışa sunduk. Ancak, bazı  kesimler sanki tüm biletler 70-80 liradan satılıyormuş imajı yaratıyorlar.  İnsanların şevkini kırıyorlar. Taraftarımızın bu tür oyunlara gelmemesini  istiyoruz. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!