Hurma: F.Bahçe vazgeçerse, Beşiktaş'a veririz

Güncelleme Tarihi:

Hurma: F.Bahçe vazgeçerse, Beşiktaşa veririz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2009 13:53

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz'dan vazgeçmesi ihtimalinin çok düşük olduğunu, böyle bir gelişme halinde Beşiktaş ile görüşebileceklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Süleyman Hurma, “Fenerbahçe Mehmet Topuz'u almaktan vazgeçerse, Topuz'u Beşiktaş'a verir misiniz?” sorusu üzerine, “Fenerbahçe vazgeçmez, olmaz. Olursa görüşürüz, konuşuruz tabi. Bizce olmaz, ama olursa bizim Beşiktaş'a bir karşıtlığımız, bir düşmanlığımız yok. Fenerbahçe vazgeçerse Beşiktaş'a (Mehmet Topuz) verilebilir” dedi.

Hurma, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin verdiği rakamları teklif etmesi halinde, tavırlarının ne olacağı yolundaki soruyu ise “Biz Fenerbahçe'ye bir söz verdik. Para çok önemli değil. Beşiktaş'a karşılığımız yok. Biz ne Beşiktaş kulübüne transfer yasağı getirmeyi arzu ediyoruz, ne Mehmet Topuz'un kamuoyu önünde yıpranmasını ve ezilmesini arzu ediyoruz, ne de Kayserispor'un. Bir dayatma olursa Kayserispor gayet tabi hukuksal olarak kendini savunacak ve savunduğu şeyi mutlaka kazanacaktır” diye cevapladı.

Haberin Devamı

“MEHMET'İ SOKAKTA BIRAKMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL”

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un transferiyle ilgili yeni bir gelime olmadığını, Kayserispor'un hukuki haklarını sonuna kadar kullanacağını ifade etti.

Hurma, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bu konuyu ülke gündeminde çok tutmayı arzu etmiyoruz. Bizim kulübümüzün durumu ve görüşü bellidir. Mehmet Topuz bizim mukaveleli oyuncumuzdur. Ya mukavele koşullarına uyacağız, yapılan mukaveleye sonuna kadar saygı duyacağız, ya da anlaştığımız kulübe (Fenerbahçe) Mehmet Topuz da anlaşırsa oraya gidecek. Biz 2 kulüp anlaştık. Oyuncumuz da anlaşabilirse Fenerbahçeli olacak. Anlaşamazsa yapacak bir şey yok, zaten Mehmet Topuz ile 1 yıllık daha mukavelemiz var.”

Hurma, Mehmet Topuz'a kapılarının her zaman açık olduğuna da dikkat çekerek, “Mehmet bizim takım kaptanımız, Kayserispor'un sembol olmuş bir oyuncusudur. Mehmet'i sokakta bırakmamız veya 2 gün yanlış şeyler oldu diye yalnız bırakmamız söz konusu değil. Hem oyuncumuzun arkasındayız, hem de kendi kulübümüzün arkasındayız. Hiçbir koşul yok ki biz Mehmet'i yok sayalım” diye konuştu.

Haberin Devamı

"1 YIL DAHA MUKAVELESİ VAR"

Hurma, Mehmet Topuz'un 1 yıllık daha mukavelesinin bulunduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti: “Mehmet Topuz, Kayserispor'un futbolcusu olduğuna göre, ortada bir akit olduğuna göre, bu akdi tarafların yerine getirme zorunluluğu vardır. İnsanın gönlünden geçenler olabilir, hepimizin gönlünden geçenler olabilir. Mehmet Topuz, mukavelesi bittikten sonra gönlünden geçen kulübe gönlünün istediği şartlarda gidebilir.

Bir dayatma olursa, Kayserispor kendi adına mukavelesinin gerekliliğini yapar. Kayserispor, hukuki haklarını saklı tutmaktadır. Kendi menfaatleri doğrultusunda, kulübün çıkarları doğrultusunda, yapmamız gereken bir hukuksal mücadele olacaksa da ona hazırız.”

Haberin Devamı

Süleyman Hurma, bir soru üzerine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in cuma günü kendisini, bir saat sonra da kulüp başkanı Recep Mamur'u aradığını, aynı şeyleri kendisine söylediklerini de ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!