Hüner Coşkuner’den Çiftlikköy’de İmza Gecesi

Güncelleme Tarihi:

Hüner Coşkuner’den Çiftlikköy’de İmza Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 13:34

ÜNLÜ SANATÇI HÜNER COŞKUNER YALOVA'NIN ÇİFTLİKKÖY İLÇESİNDE GELİRİ ŞİZOFRENİ HASTALARI VE SOKAK HAYVANLARINA HARCANMAK KAYDI İLE CD'SİNİ İMZALADI.

Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Hüner Coşkuner, Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde imza gününe katılarak, hayranlarıyla bir araya geldi. Dünya Şizofrenililer Derneği’nin gönüllü üyesi olan Coşkuner, son albümü ‘Seni Acele Görmem Lazım’ın CD’sini vatandaşlar için imzaladı.
Şizofren hastaları ve sokak hayvanları yararına düzenlenen ve Çiftlikköy Belediyesi’nin katkılarıyla Mokamp alanında yapılan imza gecesi ilgi gördü. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, eşi Nursel Silpagar ve oğlu Alperen’le birlikte Hüner Coşkuner’le bir araya geldi. Başkan Silpagar, Coşkuner’i sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkıdan dolayı tebrik etti ve Çiftlikköy’de böyle anlamlı bir faaliyetin yapılmasının son derece anlamlı olduğunu kaydetti.
Hüner Coşkuner de Çiftlikköylülerle yeniden buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkuner, iki gün boyunca Mokamp alanında CD’lerini imzalamaya devam etti. CD’lerden elde edilen gelir, sokak hayvanları ve şizofreni hastaları için kullanılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!