Hulki İlgün: Umut ışıkları

Güncelleme Tarihi:

Hulki İlgün: Umut ışıkları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Real Madrid karşısında alınan bu mağlubiyet, maç özel bir anlam da taşısa, Fenerbahçe'nin şanlı tarihinde unutulmaz bir anı olarak kalacaktır. F.Bahçe mağlup da olsa, oynadığı futbolla, eleştirilerin en yoğun olduğu bir dönemde taraftarların yanıp tutuşan yüreklerine serin sular serpip lig için umut ışıkları yaktı.

Her zaman söylüyorum, ben gördüğümü yazarım. Öyle 3-5-2'lere falan aklım ermez benim. Benim tek sistemim vardır, o da 1-10'dur.

Baliç’le iftihar ettik

İşte bu maç. Bir yanda yalnız Avrupa'nın değil, dünyanının en renkli ve güçlü takımlarından Real Madrid gibi muhteşem armada, karşısında da 100 yıldır Türk'ün adını dünya sahalarında şerefle temsil eden ulu bir çınar, Fenerbahçem benim.

Kolay mıdır beyler? Olaylar nereden gelmiş, nerelere ulaşmış, kolu kanadı kırık Kanaryam futbol dünyasının en büyük isimlerini simgeleyen Boğalar'a şahane goller atıyor ve ben kendi sahamda, taraftarım önündeki bu olayı izlemek mutluluğunu yaşıyorum, görmeyenler adına da üzülüyorum.

Şahlandık ama...

Fenerbahçe, R.Madrid karşısında bir ara tek kelimeyle, şahlandı. Mağlubiyeti kabul etmeyip o futbol topu denen meredi sağdan soldan nefis varyasyonlar ve de sihirli verkaçlarla rakip alanda adeta dansettirip, ‘‘Sen Real Madrid'sen, ben de Fenerbahçe'yim’’ dedi.

Ayrıca eski Fenerli, yeni Real'li Baliç'le de attığı şahane gol dahil bir kere daha iftihar ettik. Ah o son mağlubiyet golü de olmasaydı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!