Hulki İlgün: Sergen'li Murat

Güncelleme Tarihi:

Hulki İlgün: Sergenli Murat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Kaymaklı ekmek kadayıfı gibi. Sergen son yıllarda futbolumuzun vitrinini süsleyen muhteşem futbolcu. Murat da son haftalarda F.Bahçe terasında açan bir orkide. Futbol adına ne seyirlerine, ne de yaptıkları süper klas hareketlerle attıkları gollere doyum olmuyor.

Oh be, dünya varmış. Sezonun son maçı da olsa, F.Bahçe şampiyonluğu kaçırmış da olsa, sizlere nihayet bir pazar sabahı, şöyle ağız tadıyla bir Fener galibiyetini yazdırmanın zevkini yaşıyorum.

Şimdi sıcacık odanızda kahvaltı masanıza şöyle keyifle yerleşin. Peynir, zeytin ve reçel çeşitleriyle süslediğiniz masanızda çıtır çıtır ekmeğinizle sıcacık demli çayınızı yudumlarken, açın Hürriyet'inizi keyifle Fenerbahçemizin şahane galibiyetini kana kana okuyun.

ÜMİTLE BAKIYORUM

Başta da söylediğim gibi, sahada bir Sergen vardı ki, Allah, Allah maaşallah. Bir de yanında körpecik Murat. Koskoca bir sezon, o Löw efendinin ya görmeyip, ya da görmek istemediği Muratcık. Bir yanda Murat, bir yanda Sergen ağabeyi, yemyeşil zümrüt gibi sahanın üstünde futbol adına o kadar şahane varyasyonlar sergileyip, goller attılar ki, Kanaryalar sanki koca bir sezonun talihsizliklerine son verdi.

Kısaca, maç bir çok Fenerli topçu için belki veda maçıydı ama, başta da söylediğim gibi sahada bir Sergen, bir de Murat'ı izlerken, yöneticilerin bugünden tezi yok yapacakları teknik yönetim ve futbolcu transferlerinden sonra, önümüzdeki yıla yine ümitle bakmaya başladım.

Yaşasın Fenerbahçem benim.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!