Hulki İlgün: Fenerbahçe fırtına gibi

Güncelleme Tarihi:

Hulki İlgün: Fenerbahçe fırtına gibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2000 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

MUSTAFA Denizli, son dört lig maçında oyuna ikinci yarılarda aldığı Revivo'yu dün sahaya kaptan olarak çıkardı. Bana göre bu, Revivo'yu kazanma açısından son derece olumlu bir hareketti. Revivo da bu jesti karşılıksız bırakmadı. Orta sahadaki güzel oyunu ve attığı 6. golle alkış topladı.

Denizli'nin jesti sadece Revivo'yla sınırlı kalmadı. Fark açılınca Rüştü'yü oyundan aldı, genç Recep'e kaleyi teslim etti. İşte bu dakikadan sonra olanlar oldu. Revivo'nun aksine Recep bu jeste yediği 3 golle karşılık verdi.

Biliyorum genç, tecrübesiz dahası çok da heyecanlıydı. Ancak Taffarel sakatlandıktan sonra kaleyi devralan G.Saray'ın file bekçisi Kerem'i gördükçe Recep'e sitem etmeden geçemiyorum. Kerem neredeyse kaleyi Taffarel'in elinden alacak. Recep ise dün akşam kalede hayalet gibiydi.

F.Bahçe oyuna gerçekten fırtına gibi girdi. Maçın daha başlarında önce Johnson, daha sonra da günün süperstarı Baliç'in golüyle rahatlayan Kanaryalar, oyunun bundan sonraki bölümünü adeta antrenman havasına soktular.

NEFİS FUTBOL

Hava sert, rakip Siirt, Fener'in tam dişine göreydi. İşte böyle bir atmosferde yine Baliç'in şahane ortasında genç Serhat golleri önce 3'leyip, daha sonra da Ali Güneş'in ortasını nefis bir voleyle 4'leyince, maçın kaderi belli oldu.

F.Bahçe coştu. Kanaryalar haftalar sonra sahada bir anlamda futbolun tüm varyasyonlarını sergilemeye başladı. Haftalar sonra özlenen Fener'in futbolunun seyrine doyum olmadı.

F.Bahçe'nin bu güzel futbolu ikinci yarıda da devam etti. Ta ki Adem'in attığı 7. gole kadar. Bu golden sonra her şey birden bire değişti. Farkın verdiği rehavetin üstüne Recep'in hataları Siirt’e beklemediği golleri kazandırıverdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!