Hoşgeldiniz kızlar

Özlediğimiz milli kızlarımızın çoğunu görmek umuduyla salonu dolduran seyirciler, gönüllerinin starları Neslihan, Natalia, Özlem, Bahar, Gözde, Sinem ve Gökçen'i, taraf tutmadan alkışladı.

Heyecan yönünden mutlu olsalar da, voleybol kalitesi özellikle servis karşılama hatalarıyla düşük olunca, bunu ilk maç olmasına yorduk.

Güneş Sigorta'dan başlarsak önceliği Antrenör Buzeyev'e vermemiz lazım. Adam voleybolu başka boyuttan görüyor herhalde? Ünlü çılgın ressam Salvador Dali'ye 'Gel şu takımı yönet' deseler, ortaya çıkacak tablonun bundan farklı olmayacağına inanıyorum. Her şeye rağmen Güneş Sigortalı oyuncular birlikte bir şeylerin yapılacağının farkına varmışlar. Neslihan'ın liderliğini kabullenmişler. Mütevazı yabancı oyuncuları tam takım oyuncusu. Aysun zaten, Neslihan'la beraber dünya markası. Genç Gözde de, gösterdiği performansla göz doldurdu.

Gizli güç Radostina

Eczacıbaşı'nda taşların yerine oturması için zamana ihtiyaç var. Özellikle Barbara-Bahar uyumu sağlanamazsa problemler bitmez. Natalia son iki sette kendini hatırladı. Takımın gizli gücü Bulgar Radostina. Ancak Bahar ortadan Özlem'le, Sinem'i biraz daha hücuma katmalı. Eczacı'nın en büyük iki sorunu blok ve servis karşılama olarak gözüküyor. Ancak bu ilk ciddi maçları zaman onların lehine işleyecektir. Ümit Sokulluoğlu'nun mükemmel yönettiği maçta gülen taraf Eczacıbaşı da olsa, Güneş mütevazı kadrosuyla daha takım gibi. Hoşgeldiniz kızlar ve hoşgeldin Voleybol Bayanlar Ligi.
Yazarın Tüm Yazıları