Hop Hocam Rize'de ben varım

Güncelleme Tarihi:

Hop Hocam Rizede ben varım
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2013 01:22

Demirören, U20 Dünya Kupası kura çekiminde yeşil kravat takan Terim’e ‘Yeşil Rize’nin rengi’ dedi. Söze giren Denizli, ‘Hop orada ben varım’ diyerek herkesi güldürdü...

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin ev sahipliğini yapacağı U-20 Dünya Kupası’nın Grand Tarabya Oteli’nde önceki akşam gerçekleştirilen kura çekimi renkli anlara sahne oldu.
Geceye damgasını vuran diyalog Türkiye futbolunun iki büyük hocası; Mustafa Denizli ile Fatih Terim arasındaydı. Kura öncesi buluşmada birbirlerine samimice sarılan ikilinin sohbetine Yıldırım Demirören de katılınca ortaya herkesi güldüren yandaki ilginç diyaloglar çıktı...

KULÜP BAŞKANLARI GELMEDi

Kura çekimine G.Saray’dan Lutfi Arıbğan, Beşiktaş’tan Ahmet Kavalcı ve Samet Aybaba, Fenerbahçe’den ise Talat Yılmaz katıldı. Fakat bir çok Süper Lig kulübünden temsilcinin olmaması dikkat çekti.

GECENİN EN LEZZETLİ İKRAMI

ŞAMPİYONANIN ev sahiplerinden Bursa’nın standından dağıtılan kestane şekerlerine konukların ilgisi büyüktü. Tanıtımda Hacivat ile Karagöz karakterlerini kullanan Bursalılar, şampiyona sırasında da sürprizler yapacaklarını söylediler.

Haberin Devamı

GECENİN EN İLGİ GÖREN İKİLİSİ

FATİH Terim ile Mustafa Denizli’nin yan yana geldiği an gecenin en ilgi çeken bölümü oldu. Davetliler iki hocanın sohbetlerini meraklı gözlerle takip etti.

GECENİN EN İYİ HORON TEPENLERİ

BİR diğer ev sahibi şehir olan Rize’nin standı gecedeki en ‘sesli’ köşeydi. Sürekli kemençe sesinin yükseldiği standa davetliler kayıtsız kalmadı. Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli ve Mustafa Akaydın bir süre horon tepti ve davetliler tarafından bol bol fotoğraflandılar.

GECENİN EN BÜYÜK ŞOKU

F.BAHÇE Yöneticisi Talat Yılmaz, yemek salonuna girişte listede adını göremeyince çok sinirlendi ve daveti terk etti. TFF yöneticisi Servet Yardımcı, Yılmaz’ı döndürmek istedi ama kendisine yetişemedi.

GECENİN EN GÜLDÜRENİ

KURA çekimini yöneten FIFA U-20 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı Jim Boyce, şampiyonanın ev sahibi şehirlerini sayarken Trabzon yerine “Trabzonspor” deyince salonda kahkahalar yükseldi.

GECENİN EN ÇOK DOLAŞANI

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gecenin ev sahibi olmasının da hasebiyle tüm konuklarla yakından ilgilendi. Demirören, tüm masaları dolaşıp “Keyfiniz yerinde mi, bir sıkıntı var mı” diye sordu.

Haberin Devamı

EN SEVİLMEYEN YEMEK

DAVETTE sunulan yemekler ilginçti. Enginar ve G.Antep usulü patlıcan dolmadan sonra getirilen biftekler çok sert olunca konuklardan düşük puan aldı.

GECENİN EN SEVİLEN YEMEĞİ

BUNA karşın mönüdeki Gaziantep usulü patlıcan dolma ve hamsi tava en çok rağbet edilen yemekler oldu. Yemek öncesi kokteylde sunulan aperatifler de davetlilerden tam not aldı.

GECENİN EN ŞIK KADINI

ERKEK egemen bir geceydi. Az sayıda kadın davetli vardı. En şık isim gecenin  sunucusu Defne Samyeli, İngilizcesiyle de tam not aldı.

GECENİN EN GÖZDE AİLESİ

GECEYE ailesiyle katılan bir tek Ç. Rizespor’un hocası Mustafa Denizli oldu. Eşi Evin Elçi Denizli ve kızı Lâl Denizli, hocayı yalnız bırakmazken bazı konuklar “Keşke biz de ailecek katılsaydık” dedi.

Haberin Devamı

GECENİN KOMİK DEDİKODUSU

FATİH Terim, Mustafa Denizli, Hakan Şükür ve Rüştü Reçber gibi ağır isimlerin kura çekiminde birer asistan gibi Jim Boyce top taşıması, “Terim şimdi Boys’a gel sen al der”esprilerine neden oldu.

GECENİN EN ŞAŞKINI

ŞAMPİYONA şehirlerinden Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Yıldırım Demirören ile fotoğraf çektirirken elindeki şarap kadehini bırakıp bırakmama konusunda tereddüt etti ama sonunda bıraktı.

GECENİN EN ÇOK ŞAŞIRTANI

TFF eski yöneticilerinden Levent Kızıl, geceye katılanları oldukça şaşırttı. Yaptığı diyetle 25 kilo veren Kızıl’ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken tebrik etmekten de geri durmadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!