Hocam bu yüzle olmaz

Güncelleme Tarihi:

Hocam bu yüzle olmaz
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 13, 2010 00:00

Hürriyet otoritelere sordu: Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini de kaybederse ne olur? Aziz Yıldırım’ın B planı var mı?

Haberin Devamı

Hıncal ULUÇ: Aykut Hocam bu yüzle olmaz

Futbolcu kenara bakıyor, gol yediğinde aynı ifade, gol attığında aynı ifade, galip gelirse aynı ifade, yenik ayrılırsa aynı ifade.

FENERBAHÇE’nin B planı falan yok. Aziz Yıldırım olduğu sürece Fenerbahçe’nin tek planı vardır; Azizsilin. Fenerbahçe’yi kurtaracak plan Aziz Yıldırım’ın futboldan elini çekmesidir.
Bugünkü Fenerbahçe’de gördüğüm zaaf ÅŸu, Fenerbahçe takım deÄŸil. Olması da mümkün deÄŸil. Bunu TV izleyicileri çok iyi anlıyorlar. Çünkü, Aykut Kocaman’ı yakından görüyorlar. Bu kadar ruhsuz, bu kadar ifadesiz, bu kadar coÅŸkusuz poker yüzlü bir adamın sahaya takım ruhu vermesi mümkün deÄŸil. Futbolcu kenara bakıyor, gol yediÄŸinde aynı ifade, gol attığında aynı ifade, galip gelirse aynı ifade, yenik ayrılırsa aynı ifade. Ve bu teknik adam takımın lideri. O zaman takım olmaz, o zaman ruh olmaz. Â

Haberin Devamı

Erman TOROÄžLU: Bir ÅŸey deÄŸiÅŸmez

AYKUT Kocaman, F.Bahçe’den gitse ne olur, gitmese ne olur. Fenerbahçe’de futbolun yönetim şekli, başından sonuna kadar yanlış. Aykut Kocaman’ı getiren yönetim, yarın onu da götürür. F.Bahçe’de değişen bir şey olmaz. Kayserispor maçı kazanılsaydı F.Bahçe için kötü olurdu. Bu yaşananlar hasır altı edilirdi.

Altan TANRIKULU: Asıl hedef Aziz Yıldırım

F.BAHÇE’nin son 7 sezonda skorlar ne olursa olsun teknik direktörleri ile sezonu tamamladığını biliyorum. Ama şuanda Aykut Kocaman’la ilgili bir kamuoyu yaratılıyor. Çünkü hedef, Aykut Kocaman değil, Aziz Yıldırım.

Ercan SAATÇİ: Kocaman kalmalı

BEŞİKTAŞ yenilgisiyle bir şey olmaz. Aykut Kocaman’ın görevinde kalması doğrudur. Fenerbahçe 3 maçta pes eder duruma düşerse büyüklüğü ile ilgili şüphe olur. Kongre kararı ve teknik adam değişikliği bazılarının ekmeğine yağ sürer ve kaybeden F.Bahçe olur.

Metin AŞIK: Zaman tanınmalı

FUTBOLUN içinde bunlar var. Beşiktaş derbisi de kaybedilirse ne olacağını kestirmek kolay değil. Daha ligin başı. Yenilgi her şeyin bitimi olmaz. Başkan ve yönetim iyi niyetli çalışıyor. Transferler yeni. Bir anda çok şeyi değiştirmek kolay değil. F.Bahçe’nin zamana ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Atilla KIYAT: BaÅŸkan deÄŸiÅŸmeli

SABIR gösterecek durum kalmadı. Devamlı başarısızlık var. Futbolcular ve teknik kadrolar değişiyor. Her şey değişiyor. Değişmeyen tek şey başkan ve yönetim. Başkan ve yönetim değişmedikçe bu iş düzelmez.

Volkan BALLI: Taraftar sabretmez

F.BAHÇE’nin, Beşiktaş’a yenileceğini düşünmüyorum. Yenilse de çok şey olmaz. Sezon sonuna kadar kötü sonuçlar devam ederse Aziz Yıldırım için kötü olur. Son 4-5 ayda tarihin en sıkıntılı dönemi yaşandı. Hep başarısızlıklar oldu. Tablo değişmezse taraftar büyük tepki gösterecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!