HKÜ’ye Kahramanmaraş Eğitim Fuarında Yoğun İlgi

Güncelleme Tarihi:

HKÜ’ye Kahramanmaraş Eğitim Fuarında Yoğun İlgi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 17:43

TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN BİRÇOK ÜNİVERSİTENİN STANT KURDUĞU KAHRAMANMARAŞ EĞİTİM FUARINDA HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ (HKÜ) YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok Üniversitenin stant kurduğu Kahramanmaraş Eğitim Fuarında Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) yoğun ilgi gördü.
Kahramanmaraş’ta düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına il geneli bütün liselerden; öğrenciler, rehber öğretmenler ve veliler yoğun olarak katılarak tüm Üniversiteleri ayrı ayrı incelediler. Katılımcılar üniversiteler hakkında merak ettikleri soruları sorarken, Hasan Kalyoncu Üniversitesine (HKÜ) yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Özellikle HKÜ’nün Kahramanmaraş’a yakın olmasının büyük avantaj olduğunu belirten katılımcılar, HKÜ’nün başarılı, girişimci, yenilikçi ve 3.nesil bir Üniversite olma özelliklerini öğrendiklerini ve Üniversiteyi takip ettiklerini belirttiler.
Eğitim Fuarında birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler ve materyaller verildi. Türkiye’nin birçok yerindenÜniversitenin katıldığı Eğitim Fuarında Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) standını gezen öğrenciler, fuardan oldukça memnun kaldıklarını, tercihlerinde HKÜ’yü yazmak istediklerini belirttiler.
Bu yıl Fuara ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, HKÜ standını ziyaret ederek HKÜ hakkında bilgiler alırken, HKÜ’nün başarılarını takip ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini söyledi. HKÜ standını ziyaret eden bir diğer Rektör ise, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz oldu. Yılmaz HKÜ standını yerinde inceleyerek, katılımcı birçok öğrencinin de sorularına cevap verdi. Ayrıca yoğun bir Kahramanmaraş programına dahil olan Yılmaz, birçok kuruma ziyaretlerde bulundu.
Başta Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ziyareti olmak üzere, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurtve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamlarında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz,her bir kurumda ayrı ayrı ilgi ve misafirperverliklerle karşılandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!