HKÜ’nün Üniversite Sporları Federasyonu Müsabakasındaki Başarı

Güncelleme Tarihi:

HKÜ’nün Üniversite Sporları Federasyonu Müsabakasındaki Başarı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 11:49

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELERARASI MASA TENİSİ MÜSABAKASINA HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ (HKÜ) ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI DA KATILDI

Türkiye Üniversitelerarası Masa Tenisi Müsabakasına Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Erkek Masa Tenisi Takımı da katıldı.
Eğitim ve Öğretim faaliyetlerine son derece önem veren HKÜ; bilimsel ve teknolojik çalışmalarının yanında, spor aktivitelerine de son derece önem veriyor. 35’in üzerinde öğrenci kulübüyle her dalda öğrencisine destek olan HKÜ, öğrencilerinin spor aktivitelerini geliştirmek için de Masa Tenisi ekibiyle müsabakalarda birçok üniversite ile karşılaşacak. Daha önce de masa tenisi müsabakalarına katılan HKÜ, bu yıl da birçok başarıya imza atmayı hedeflediğini ve yükselişini sürdüreceğini belirtti.
21-22 Şubat 2015 tarihinde Kahramanmaraş’ta düzenlenen “Üniversitelerarası Masa Tenisi Müsabakaları”nda (ÜNİLİG) Hasan Kalyoncu Üniversitesi; Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Melihşah Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Dicle Üniversitesi’ni mağlup ederek 4-5 Nisan 2015 tarihinde Gaziantep’te düzenlenecek olan 5. etap “Üniversitelerarası Masa Tenisi Müsabakaları”na katılmaya hak kazandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!