HKÜ Kahramanmaraş Eğitim Fuarı'na katıldı

Güncelleme Tarihi:

HKÜ Kahramanmaraş Eğitim Fuarına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 16:50

HKÜ Kahramanmaraş Eğitim Fuarı'na katıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TÜRKİYE'nin çeşitli illerinden birçok üniversitenin stant kurduğu ve binlerce öğrenci, veli ve öğretmenin katılım yaptığı Kahramanmaraş Üniversite Eğitim Fuarında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi yoğun ilgi gördü.

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına il geneli bütün liselerden; öğrenciler, rehber öğretmenler ve veliler yoğun olarak katılarak tüm üniversiteleri ayrı ayrı incelediler. Katılımcılar üniversiteler hakkında merak ettikleri soruları sorarken, Hasan Kalyoncu Üniversitesine (HKÜ) yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Özellikle HKÜ'nün Kahramanmaraş'a yakın olmasının büyük avantaj olduğunu belirten katılımcılar, HKÜ'nün başarılı, girişimci, yenilikçi ve 3.nesil bir Üniversite olma özelliklerini öğrendiklerini ve Üniversiteyi takip ettiklerini belirttiler.

Eğitim Fuarında birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler ve materyaller verildi. Türkiye'nin birçok yerinden üniversitenin katıldığı eğitim fuarında Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını gezen öğrenciler, fuardan oldukça memnun kaldıklarını, tercihlerinde HKÜ'yü yazmak istediklerini belirttiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!