HKÜ Diyarbakır Üniversite Fuarında Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

HKÜ Diyarbakır Üniversite Fuarında Öğrencilerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 14:58

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ (HKÜ) “EĞİTİMİN HAYAT BOYU SENİNLE” SLOGANI İLE TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNDE DÜZENLENEN "ÜNİVERSİTE TERCİH FUARLARI"NA KATILMAYA DEVAM EDİYOR.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) “Eğitimin Hayat Boyu Seninle” sloganı ile Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen Üniversite Tercih Fuarları’na katılmaya devam ediyor.
Yeni düşüncelere ve evrensel görüşe açık olma, farklı insanları ve kültürleri tanıma, yeni bir çevre ve arkadaş edinme hedefleriyle Hasan Kalyoncu Üniversitesini tercih etmek isteyen aday öğrencilerle buluşabilmek için HKÜ, Diyarbakır Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Diyarbakır Üniversite Tercih Fuarı”; Dicle Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Diyarbakır Üniversite Tercih Günleri Fuarına 2 Akademisyeni ve 1 yöneticisiyle katıldı. Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Diyarbakır’da gerçekleştirilen Eğitim Fuarında da öğrencilerin ve Rehber Öğretmenlerin ilgi odağı oldu. Dicle Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Üniversite Tercih Fuarı”na gelen adaylar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi akademisyenleri ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, yurt dışı eğitim olanakları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş ve HKÜnün diğer üniversitelere nazaran farklı ve üstün yönleriyle ilgili detaylı bilgiler aldı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden aday öğrenciler Diyarbakır Üniversite tercih fuarından oldukça memnun kaldıklarını belirtti. Öğrenciler, “Bu tarz fuarlar şehrimizde yapıldığı için çok şanslıyız. İstediğimiz üniversiteler hakkında detaylı bilgiler alabiliyoruz. Fuarda hem “Doğru Meslek Seçimi” sunuyla hem de aktif standıyla en çok ilgimizi çeken ve bize yakın olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler öğrendik. Tüm fuar ve HKÜ yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!