HIZLI DİNAMİK ETKİLİ

Güncelleme Tarihi:

HIZLI DİNAMİK ETKİLİ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 00:00

Metin Diyadin yeni sezondaki takımı üç kelimeyle açıkladı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü, “Hedefimiz, ligde fark yaratmak; dinamik, hızlı ve etkili futbol oynayan bir takım oluşturmak” diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, yerli ve genç futbolculara ağırlık verdiklerini söyleyerek, “Türk oyuncuların yabancı oyuncularla kaynaşmasını sağlayarak, dinamik, hızlı ve etkili bir takım yaratacağız. Hedefimiz hızlı, dinamik ve etkili futbol oynamak” dedi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, yeni sezon öncesi Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’de 25 kişilik kadroyla kampa girdi. Öğle saatlerinde kampın yapılacağı otele gelen Gençlerbirliği, akşam saatlerinde otelin yanındaki sahada ilk antremanını yaptı. Futbolcular, teknik direktör Diyadin nezaretinde düz koşu ile açma germe hareketleri yaptı.

Haberin Devamı

YERLİ-YABANCI KAYNAŞMASINI SAĞLAMAK

Yerli ve genç futbolcuları kadrolarına dahil ettiklerini söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Kuvvet ve devamlılık testlerini yaptıktan sonra Bolu’ya geldik. 11 Temmuz’a kadar Bolu’dayız. Daha sonra da yurt dışına çıkacağız. Kendi yapımıza uygun oyuncu profillerini koruduk. Kadromuza sayı olarak çok fazla oyuncu eklemeden, genç oyuncuları kattık. Gençlerbirliği’nin yıllardır süregelen bir amacı ve yapısı var. Bu doğrultuda kadromuzun üstüne katarak özellikle Türk oyuncuların yabancı oyuncularla kaynaşmasını sağlayarak etkili bir takım yaratacağız. Hedefimiz, ligde fark yaratmak; dinamik, hızlı ve etkili futbol oynayan bir takım oluşturmak. Kamplar ve hazırlık maçlarıyla lige en iyi şekilde gireceğiz” diye konuştu.

ÇOK FAZLA TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

Ligde dinamik bir takım kurmayı hedeflediğini belirten Diyadin, “Bu sezon takıma aldığımız ve beklenti içinde olduğumuz oyuncularımız var. İnşallah ligin içinde de farklı isimleri ortaya çıkartırız. Dinamik bir takım kurmayı arzuluyorum. Çok fazla da transfer yapmayacağız” dedi.

BOLU KAMPI KADROSUNDA 28 FUTOLCU VAR

Bolu’daki kampa U20 Milli Takımı’nda görev alan Ahmet, Artun ve İlkay daha sonra katılacak. Kırmızı-siyahlı takımın kampında şu futbolcular bulunuyor: “Ramazan, Özkan, Ferhat, Mert, Aykut, Ante Kulusiç, Dusco Tosiç, Serkan Kurtuluş, Jimmy Durmaz, Özgür, Radosav Petroviç, Dajen Lekiç, Ekigho, Hurşut, Doğa, Ermin, Oktay, Uğur, Cansın, Atabey, Ümit, Ferhat, Deniz, Tayfur, Yusuf Emre, Nizamettin, Milan Smiljaniç, Serkan Yanık”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!