Hilbert'in gönlü hala Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Hilbertin gönlü hala Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 11:07

Hilbert, Beşiktaş ve Türkiye'de geçirdiği dönemi, yeniden Türkiye'de oynayıp oynamayacağını ve takım arkadaşları Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgili düşüncelerini AA muhabirine değerlendirdi.

Haberin Devamı

2010-2013 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Hilbert, "Türkiye'de çok güzel üç yıl geçirdim. Kendim için de çok başarılı bir dönemdi. Beşiktaş ile kupayı aldık. Her zaman forma şansı yakaladım. Başlangıçta biraz
zorluklar çekmeme rağmen davranış biçimim ve profesyonelliğimle çok sempati kazandım. Ailem için olağanüstü bir zamandı. İnsani düzeyde çok deneyim kazandık, çok şey öğrendik" ifadelerini kullandı.

Hilbert, "30 yaşındayım. Futbolda nereye gideceği belli olmuyor. Henüz bu konuda kafa yormadım. Dediğim gibi benim için Türkiye opsiyonu her zaman var. Ülkeyi ve ligi iyi tanıyorum" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu İstanbul'da arkadaşları bulunduğunu, onlarla iyi anlaştığını ve sürekli bağlantıda olduğunu belirterek, "İstanbul'a aşığım. Olağanüstü bir kent. Her şeyi yaşayabiliyorsunuz. Kültürden eğlenceye kadar her şey var" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Hilbert, İstanbul'u özlediğini ve her zaman bu kente eşiyle birlikte severek gittiğini ifade etti.

"BAYER LEVERKUSEN'DE SÖZLEŞMESİ BU SEZON BİTECEK"

Alman oyuncu, Bayer Leverkusen'de sözleşmesinin bu sezon sonunda biteceğinin hatırlatılması üzerine de mukavele konusunda henüz Bayer Leverkusen ile görüşmediğini, bu konuyla ilgilenen menajeriyle her zaman temasta olduğunu, kendisinin ise kırmızı-siyahlı ekibin gelecek haftalarda yapacağı zorlu karşılaşmalara odaklandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!