Hido, en iyi 6. çaylak

Güncelleme Tarihi:

Hido, en iyi 6. çaylak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2001 00:00


Haberin Devamı

Sacramento Kings'teki ilk sezonunda başarılı maçlar çıkaran Hidayet Türkoğlu, NBA'in en iyi çaylakları arasına girmeyi başardı.

GÖZE GİRDİ

NBA'deki basketbol elçimiz Hidayet Türkoğlu, bu sezon gösterdiği üstün performansla en iyi 10 çaylak arasına girmeyi başardı. Sacramento Kings forması altında ilk sezonunda başarılı maçlar çıkaran Hidayet, NBA otoriteleri tarafından en iyi 10 arasında 6. çaylak seçildi.

AMELİYAT OLUYOR

Burnundaki kemik eğriliği nedeniyle rahat nefes alamayan Hidayet Türkoğlu, bugün Amerika'da ameliyat olacak. 10 gün sonra Türkiye'ye dönecek olan yıldız basketbolcu, haziran ayının sonlarında A Milli Basketbol Takımı'nın çalışmalarına katılabilecek.

Philadelphia Iverson'la farklı

NBA’de, Philadelphia 76'ers konuk ettiği Toronto Raptors'ı 121-88 yendi ve Doğu Konferansı yarı final serisinde 3-2 öne geçti. Philadelphia'nın yıldızı Allen Iverson NBA'in En Değerli Oyuncu (MVP) ödülünü aldığı törenin ardından çıktığı maçta 52 sayı ile takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Philadelphia'da Aaron McKie 19 sayı, Dikembe Mutombo da 14 sayı, 9 ribaundla oynadı. Toronto'da ise Vince Carter 16 sayı atarken, Antonio Davis 14 sayı üretti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!