Hiddink’li son maçta mucize peşindeyiz

Güncelleme Tarihi:

Hiddink’li son maçta mucize peşindeyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2011 00:00

Ay yıldızlılar, 3-0 kaybettiği maçın rövanşında Hırvatistan karşısında zoru başarmak için sahaya çıkacak. Maç, saat 21.05’te başlayacak.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası yolundaki son sınavını bu akşam verecek. Ay yıldızlılar, 3-0 kaybettiği maçın rövanşında Zagreb’de Hırvatistan karşısında mucize arayacak. Zagreb’deki Maksimir Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.05’te başlayacak karşılaşma, ATV’dan naklen yayınlanacak. Guus Hiddink’in milli takımımızın başındaki son maçı niteliği de taşıyan mücadeleyi, Portekizli hakem Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

A Milli Takımımız'ın ilk 11'i: Sinan Bolat (Standart Liege), Serkan Balcı (Trabzonspor), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Egemen Korkmaz (Beşiktaş), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Hamit Altıntop (Real Madrid), Selçuk İnan (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahçe), Kazım Kazım (Galatasaray), Umut Bulut (Toulouse)

Haberin Devamı

Yedekler: Tolga Zengin (Trabzonspor), Servet Çetin (Galatasaray), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Gökhan Töre (Hamburg), Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Topal (Valencia), Halil Altıntop (Trabzonspor)

Sakat olan Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve ilk maçta taraftarlarla sözlü tartışmaya giren Fenerbahçeli Volkan Demirel 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

HIDDINK, VOLKAN'I KESTİ, ARDA'YI SUÇLADI

VOLKAN'A ATILAN SMS ORTALIĞI KARIŞTIRDI

4 fark gerekiyor

İstanbul’daki ilk maçı 3-0 kaybeden milli takımın, turu geçip finallere kalabilmesi için 4 farklı veya gollü 3 farklı galibiyet alması gerekiyor. Milli takımın 3-0 kazanması durumunda maç uzatmalara gidecek.

HIDDINK: BU SON MAÇIM

Kaybedersek en kötü orana ulaşacağız

A Milli Takım, bu akşamki maçı kaybederse, (11 maçta 17 puan aldı ve %51.52 başarı oranı) %50 başarı oranının altına düşecek ve son 7 elemenin en kötü performansına ulaşacak. Ay yıldızlılar, daha önceki en kötü performansına 2010 Dünya Kupası elemelerinde 10 maçta 15 puan ve %50 başarı ile ulaşmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!