Hidayet Türkoğlu, İzmit'te 5 bin basketbol topu dağıtım töreninde

Güncelleme Tarihi:

Hidayet Türkoğlu, İzmitte 5 bin basketbol topu dağıtım töreninde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 13:38

Hidayet Türkoğlu, İzmit'te 5 bin basketbol topu dağıtım töreninde

Haberin Devamı

Ergün AYAZ- Faruk KIYAK/İZMİT (Kocaeli), (DHA) - CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı ve Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, İzmit Belediyesi'nin 4'üncü sınıf öğrencilerine 5 bin basketbol topu dağıtılması törenine katıldı. Hidayet Türkoğlu, basketbol toplarını imzalayarak öğrencilere verdi.
5'inci sınıf öğrencilerine bisiklet hediye eden İzmit Belediyesi, 4'üncü sınıf öğrencilerine ise basketbol topu hediye etti. Bugün, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan 'Haydi Basketbola' projesi kapsamında 5 bin basketbol topu öğrencilere dağıtılırken, törene İzmit Belediye Başkanı AK Partili Nevzat Doğan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, Basketbol Federasyonu Genel Menajeri Haluk Yıldırım, Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı Mustafa Çulcu ve öğrenciler katıldı.
Hidayet Türkoğlu salona girdiğinde öğrencilerin büyük coşkusuyla karşılaştı. Öğrencilerin yanına giden Türkoğlu, fotoğraf çektirip sohbet etti.
Öğrencilerin sağlıklı yetişip sporla beraber olmalarını istediklerini söyleyen Hidayet Türkoğlu, "Buradaki ortam insanı çok duygulandırıyor. Sporcu olarak sevilmek sayılmak insanı mutlu eder. Ben de şu an onu yaşıyorum. Buradaki gençlerin ismimi söylemesi beni inanılmaz mutlu ediyor. Buradaki çocuklara bir şekilde sporu sevdirmek, onların sağlıklı yetişip sporla beraber olmasını sağlamak istiyoruz" dedi.
Sporcu dostu bir belediye olmak için çaba sarf ettiklerini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Çocuklarımızın heyecanını sevinci görülmeye değer. Spor bizim çocuğumuza, gencimize yakışıyor. Türk milleti enerjik bir millet, çocukluğundan itibaren ve o enerjileri doğru bir yolda harcaması, bedenine faydalı bir şekilde harcaması gerekiyor. Spor bunun için gerekli. Sporcu dostu bir belediye başkanı ve sporcu dostu belediye olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Hidayet Türkoğlu, basketbol toplarını imzalayarak verdi. Hidayet Türkoğlu ve kent protokolü ile öğrenciler gösteri maçı yaptı. Daha sonra 'Karizma Show' adlı grubun basketbol gösterisi, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!