"Hiçbir şey belli değil"

Güncelleme Tarihi:

Hiçbir şey belli değil
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2013 13:49

PTT 1. Lig'de sezona galibiyetle başlayan Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, "Ligdeki bazı takımların bugünden şampiyon adayı gibi lanse edilmesi yanlış. Ligin zirvesini zorlayacak ekipler 10-12 hafta sonra ancak netleşir" dedi.

Haberin Devamı

Aktürk, Balıkesir'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 1-0 yenerek 19 yıl sonra çıktıkları lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Bu karşılaşmada futbolcuların performansı ve taraftarların ilgisinden memnun olduklarını belirten Aktürk, teknik heyet ile oyuncuları kutladı. Statta 90 dakika boyunca hiç susmadan takımı destekleyip 12'nci adam görevini fazlasıyla yerine getiren taraftarlara da teşekkür eden Aktürk, kentte kırmızı-siyahlı ekiple ilgili beklentilerin arttığını anlattı.

Balıkesir'i ligdeki 19 takım arasında en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurgulayan Aktürk, şöyle konuştu:

"Ligdeki bazı takımların bugünden şampiyon adayı gibi lanse edilmesi yanlış. Ligin zirvesini zorlayacak ekipler 10-12 hafta sonra ancak netleşir. Bugünden 'Şu takım favori' demek için çok erken. Çok büyük para harcayan takımlar var. Onlar favori olarak gösteriliyor. Bu yanlış. Futbolda çok para harcayan takımlar değil, iyi oynayan ve aynı zamanda futbol şansı yanında olan ekipler şampiyon oluyor."

İsveç'in AIK Stockholm takımından kiralanan Karikari ile Lalawele'nin, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçındaki performansının sevindirici olduğunu dile getiren Aktürk, bu formlarının sezon sonuna kadar sürmesini diledi. Aktürk, yabancı transferinde hedefi 12'den vurduklarını kaydederek, 3'üncü yabancı futbolcu transferi konusunda teknik heyetten şimdiye kadar herhangi bir talep gelmediğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!