Hiç memnun değilim!

Emre Ertürk, “Hiç Memnun Değilim” programında Elif Kıramer’i ağırladı.

Haberin Devamı

İkili, hesap ödemekten kaçan karakterleri canlandırdı.

Emre New York markasıyla tasarladığı çantalarla adından söz ettiren ressam Emre Ertürk, şimdi de “Hiç Memnun Değilim” adlı bir televizyon programı hazırlıyor. Ertürk, NetD TV’de yayınlanan ve her hafta farklı bir ismi ağırladığı programda adabımuaşeret kurallarını anlatıyor.
Kurgu ile gerçek arası orijinal formatıyla dikkat çeken ve kısa zamanda Twitter’da “TT” listesine girmeyi başaran “Hiç Memnun Değilim”de Ertürk, ter kokusundan sinemada telefonla görüşülmesine, market sırasında kaynak yapılmasından sokağa çöp atılmasına kadar birçok konuyu esprili bir dille ele alıyor, güldürürken düşündürdüğünü söylüyor.
Ertürk, programında geçtiğimiz hafta Boğaz Köprüsü’nde geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Elif Kıramer’i ağırladı. İkili, hesap ödemekten kaçan ama her mekâna gitmekten de kendilerini alıkoymayan karakterleri canlandırdı.

Haberin Devamı

Ajda giymesin ben giyiyorum

İşadamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, önceki gün üzerinde kürk ceketi, elinde leopar desenli çantasıyla Bebek’te görüntülendi. Kürkünün gerçek olduğunu söyleyen Acar, Ajda Pekkan’ın kürk giyenlerle ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine “Dünyadaki her sorun bitti, bu sorun mu kaldı? İsteyen giyer isteyen giymez. Ben giyiyorum, Ajda Hanım da giymesin” dedi.

Uzun yıllar Hande Acar’ın babası Teoman Demir’le flört eden Ajda Pekkan, “Kürk giyenlerden ve kürk yapan modacılardan nefret ediyorum” demişti.

2014’e Elle Türkiye ile merhaba

Şehrin en yeni alışveriş merkezi Zorlu Center AVM, önceki gün moda dergisi Elle’in erken yeni yıl kutlamasına ev sahipliği yaptı.
Halka açık olan, eğlenceli animasyonlar ve renkli süslemelerle büyük ilgi çeken kutlama, DJ Barthez’in geceyi ısıtan müzikleriyle başladı. Ardından Barbaros Büyükakkan gece için özel hazırladığı yılbaşı repertuvarıyla konukları coşturdu.
Elle’in seçtiği yılbaşı kombinlerinin de sergilendiği gece, DJ Tarık Koray’ın performansıyla son buldu.

30. yılı kutladı

Diş Hekimi Dr. Nihat Tanfer’in kurduğu Tanfer Klinik, 30’uncu kuruluş yıldönümünü önceki akşam Akaretler’deki Kalamata Meyhane’de kutladı. Çalışanlara plaket veren Tanfer, 30’uncu yıl pastasını da Coşkun Sabah’ın şarkıları eşliğinde kesti.

Tam siper

Haberin Devamı

Alkoçlar Otelleri’nin ortaklarından Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar, önceki gece Nişantaşı’ndaki Sess Bar’daydı. Mekândan sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ayrılan Alkoçlar, gazetecilerin görüntü almasını önlemek için çıkışta arabasını kapıya kadar yanaştırdı. Alkoçlar arabanın içinde gizlenmeye çalışırken, erkek arkadaşı onun bu haline güldü...

Yazarın Tüm Yazıları