Heynckes harekatı

Güncelleme Tarihi:

Heynckes harekatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

İtalyan teknik adamlardan olumlu yanıt alamayan sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Real Madrid'i çalıştıran Jupp Heynckes'in peşinde. Duisburg'da oynayan Salou sarı lacivertlilerin transfer listesinde...

Görüşme yapıyorlar

4Teknik Direktör arayışına İtalyan çalıştırıcılarla başlayan, uzun süre Nevio Scala, Trapattoni, Zaccheroni, Capello ve Ancelotti gibi isimlerle görüşen ancak olumlu yanıt alamayan Fenerbahçe, rotayı Almanya'ya çevirdi. Sarı lacivertliler, ünlü Alman teknik direktör Heynckes ile temas kurdu.

Alman, sıcak bakıyor

Geçtiğimiz sezon çalıştırdığı Real Madrid'den bu sezon ayrılan Jupp Heynckes'e teklif yapan Fenerbahçe, Alman çalıştırıcıdan haber bekliyor. Fenerbahçe cephesinde anlaşma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi. 53 yaşındaki Jupp Heynckes'in de kendsine yapılan öneriye sıcak baktığı sızan haberler arasında.

Ünlü takımları çalıştırdı

Almanlar'ın ünlü teknik direktörü Jupp Heynckes, Avrupa'nın büyük takımlarında teknik direktörlük yaptı. Sırasıyla Mönchengladbach. Bayern Münih, Atletico Bilbao, Eintracht Frankfurt ve Teneriffe takımlarını çalıştıran Heynckes geçtiğimiz sezon da İspanya'da Real Madrid takımının başındaydı.

Salou ile temas

Bir yandan teknik direktör arayışını sonuçlandırmaya çalışan sarı lacivertliler, yabancı futbolcu transferi konusunda da temaslarını sürdürüyor. Fenerbahçe Yönetimi, listesine Duisburg'un Togo'lu futbolcusu Bachirou Salou'yu da aldı. Bu futbolcu için yönetimin görüşmeleri sürüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!