Heyecan dorukta

Bayanlar Voleybol Ligi Final Grubu’nun son ayağı bugün Dalaman’da başlıyor. Ben de bugünden itibaren bu sütunlarda düşünce ve görüşlerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

SEVGİLİ voleybol ailesi... Türk voleybolunun gelişmesi, Avrupa ve dünyada söz sahibi ülkeler arasında yer alabilmesi için en önemli faktörlerden bir tanesi de hiç şüphesiz yazılı basında yer almasından geçmektedir. Artık ben de bugünden itibaren ülkemizin en yüksek tirajına sahip Hürriyet Gazetesi’nin bu sütunlarından Türk, Avrupa, dünya voleybolu ile ilgili görüş ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.

Son viraj Dalaman

Bayanlar final maçlarının son ayağı bugün Dalaman’da başlıyor. Maçlar D Spor’dan yayınlanacak. Ankara’daki ilk etap maçlarının en avantajlı takımı şüphesiz Eczacıbaşı. Ankara’daki üç maçını da kazanan Eczacıbaşı çok büyük hatalar yapmaz ise Dalaman’da 26. kez şampiyon olabilir. Fenerbahçe’ye gelince... Bana göre 100. yılında şampiyonluk parolası ile yola çıkan, bunun için maddi ve manevi tüm olanakları sağlayan yönetim ile sporcular için henüz her şey bitmiş değil. Benim inancım da onların bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürecekleri yönünde. Karşıyaka ve Vakıfbank Güneş Sigorta üçüncülük için tüm kozlarını ortaya koyacaklardır.

Aman dikkat

Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe bu takımlarla oynayacakları maçları çantada keklik olarak sakın görmesinler, canları çok fena yanar. Çünkü Karşıyaka’da Arzu, Shabovta, Natali ve genç yetenek Neriman, Vakıfbank Güneş Sigorta’da Aysun, Elif, Deniz, Gözde, Oxsana çok kaliteli ve dikkat edilmesi gereken oyuncular olup, her an maçı lehlerine çevirebilirler. Umarım Avrupa ve dünya voleybolunda başarılı milli takıma sahip bir ülkenin bayan voleybol ligi finalleri de buna yakışır düzeyde heyacanlı ve kaliteli geçer, güzel maçlar izleriz. Tüm takımlara başarılar.

Dalaman Atatürk Salonu’nda bugün

15.00 Eczacıbaşı-DYO Karşıyaka

17.00 F.Bahçe-Vakıf.G.Sigorta
Yazarın Tüm Yazıları