Herhalde bir sorunu var

Güncelleme Tarihi:

Herhalde bir sorunu var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2010 00:00

Aykut Kocaman, sakatlığını bahane ederek idmanlara çıkmayan Güiza için, “Doktor raporuna göre bir sorun gözükmüyor. Kulüp tüm yükümlülükleri yerine getirdi. O da bir adım atsın” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sancaktepe Can Bartu Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında merak edilen konulara açıklık getirdi. Basın odasına gelerek gazetecilerle kahve içen ve sohbet eden Kocaman kendisine sorulan tüm soruları da yanıtladı. Sakatlığını bahane ederek antrenmanlara çıkmayan Güiza için “Herhalde sorunu var” yorumunu yapan Kocaman, şunları söyledi: “Doktor raporunda antrenmana çıkmaması için bir neden olduğu görünmüyor. Herhalde kendisinin sorunu var. Güiza’ya karşı bu kulüp yapması gereken yükümlülükleri yerine getirdi. Oyuncudan da bu adım bekleniyor.”

Başaramazsam ‘Allaha ısmarladık’ der giderim

Yeni görevimde kesinlikle ‘Ya başaramazsam’ gibi bir stres yaşamadım. Bu işi başarırsak herkes zaten ‘Aferin’ der. Ama başaramazsam da faturayı kendime keser ve ‘Allaha ısmarladık’ der giderim. İşini seven, kulübüne, arkadaşlarına saygı gösteren, her oyuncuya kollarım açıktır. Burada sadece F.Bahçe’de oynamak isteyen futbolcuların olmasını istiyorum.

Haberin Devamı

Colin Kazım bir adım atsın ben iki adım atarım

Kazım, bana bir adım atarsa ben ona doğru iki adım atarım. Bu mantık tüm futbolcular için geçerli. Kazım bu yıl antrenmanlarda gayretli gözüküyor. Futbolculuğunu biliyoruz. F.Bahçe’nin yararlanabileceği bir oyuncu. Futbolcular, önce kendi işlerine saygı gösterecekler, sonra kulüplerine, sonra da arkadaşlarına saygı göstermeleri gerekiyor. Bu mantıktaki  her oyuncuyla yola devam ederiz. Hiçbir futbolcuya karşı ön yargım yok. Formayı oyuncuların kendileri sırtına geçirir.

Yeni golcümüz kampa yetişecek

Forvetin merkezine bir oyuncu almak istiyoruz. Biraz daha istekli ve kuvvetli bir oyuncu olmasını istiyorum. Kafamda bazı isimler var ve bu isimlerden birinin Belçika kampına yetişeceğini sanıyorum.

Fırtınalı bir denizdeyim

Fırtınalı bir denizin içindeyiz, kayalara çarpmadan, akıntıya kapılmadan kendi gücümüzü ortaya koyacağız. Geçen seneki pozisyonum muğlaktı. Bu sene net bir pozisyonum var. Meslek açısından gözümü hiçbir şey korkutamaz. F.Bahçe’de daha önce teknik direktörlük yapan Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin’le konuştum. Bugünkü koşullar o günkünden daha elverişli.

Haberin Devamı

Arkadaşlığı üst seviyeye çekmeliyiz

Geçtiğimiz yıl futbolcular ayrı ayrı gruplar halindeydi. Hepsinin farklı bir dünyası var gibi görünüyordu. Bunu biraz değiştirmemiz gerekiyor. Arkadaşlık seviyesinin daha iyi olması lazım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!