Her şey çocuklar için

Singer’in sponsor olduğu, yapımcı-yönetmen Nur Onur’un "Bir Varmış Bir Yokmuş, Herkes Çocukmuş" projesinde, 16 ünlü moda tasarımcısının imzasını taşıyan Haute Couture bebekler, önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen gecede açıkartırma ile satışa sunuldu.

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen gecede, Hayri Akduman’ın Gülizar’ı, Muzaffer Çaha’nın Pera’sı, Hakan Elyaban’ın Zenci’si, Ahmet Eraslan’ın Nisan’ı, Faize&Sevim’in Rüya Prenses’i, Vural Gökçaylı’nın Amadeus’u, Dilek Hanif’in Süslü’sü, Banu Hatipoğlu’nun Nazlı’sı, Cemil İpekçi’nin Rebecca’sı, Sadık Kızılağaç’ın Yıldız’ı, Yıldırım Mayruk’un Hayal’i, Gönül Paksoy’un Naz’ın Hayalci Kız’ı, Faruk Saraç’ın Bulut’u, Barbaros Şansal’ın Bülü Bebek’i, Canan Yaka’nın Canan Yaka’sı ve Zuhal Yorgancıoğlu’nun Satı’sı, satışa sunuldu.

İşadamı Murat Şahsuvaroğlu, merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda hayırsever, bebekleri satın alarak vakfa destek oldu. Modacı Cemil İpekçi de yine modacı olan Zuhal Yorgancıoğlu’nun tasarladığı bebeği 5 bin YTL’ye satın alarak yardım kampanyasına katıldı. Gecede, sanatçı Yeşim Salkım da destek amaçlı bir konser verdi.

Aslı Başar (üstte) zarafetiyle davetin dikkat çeken ismiydi. Üç aylık Avrupa seyahatinden dönen Gül Ergi (sağda) dostlarıyla hasret giderdi.

Geçmiş Suadiye’de Aşk

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Deniz-Firuz Kurbanzade çifti evliliklerinin 35. yıl dönümünü çarşamba gecesi kutlayacaklar. Deniz Kurbanzade’nin, eşiyle tanışmasını anlatan ilk kitabı "Geçmiş Suadiye’de Aşk" adlı kitabının tanıtımını ise, aynı gece Büyük Kulüp’te verecekleri davetle yapacaklar. Kurbanzade çiftinin kızları Volga ve damatları İhsan Çağlayangil de davette hazır bulunacaklar.

23 kişilik saz ekibi

Geçen hafta kapılarını açan ve iç dekorasyonu tamamen yenilenen Cahide Cabaret, yazın büyük ilgi gören pazartesi gecelerine kış sezonunda da devam ediyor. Bu gece Nükhet Duru-Cenk Eren ikilisi, ilk kez Cahide Cabaret’te sahneye çıkacak. Türk Sanat Müziği dersleri alan Cenk Eren’le Nükhet Duru, "Muhteşem İkili Alaturka" adını verdikleri programlarında nostalji rüzgarı estirecekler. İkiliye, 23 kişilik saz ekibi ve orkestra eşlik edecek.

MUHTEŞEM PARTİ

Red Bull Gastronomi Direktörü Serkan Barutçu ve Bülent Büyükuğur, geçtiğimiz akşam aynı geceye denk gelen doğum günleri için Ortaköy Anjeliqu’de bir parti düzenledi. Doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kesen Bülent Büyükuğur ile Serkan Barutçu, bu mutlu geceyi dostlarıyla beraber sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürdü.

Bayramda Zürih ve Prag

Ela Koşar, uzun zamandır tatil yapamıyordu. Mete Taki ve ardından yine çok yakın olduğu Ahmet Kant’ın vefatıyla yıkılan, bu zor günlerde Zeynep Kant ile Neslihan Taki’yi yalnız bırakmayan Ela Koşar, bayram tatilin fırsat bilip kısa bir tatile çıktı. Zürih ve Prag’ı gezen Koşar, kız kardeşi Leyla Atalık’la, Prag’daki dünya jet-set’inin tercih ettiği ünlü Alchymist Grand Hotel’de kaldı.
Yazarın Tüm Yazıları