GeriSeyahat Her mekanin mudavimi kendine
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Her mekanin mudavimi kendine

Her mekanin mudavimi kendine

Son yillarda ozellikle Istanbul'da cok renklenen gece hayati, herkesi bir yerlerin mudavimi yapti. Kimileri su kenarinda, acik yerleri tercih ederken, kimisi sehrin orta yerinde, kapali ve az havadar yerleri kafaya takiyor. Peki kim nereye, neden gidiyor?

Havana NYX:

Mudavimler: Mustafa Taviloglu, Cefi Kamhi, Mustafa-Caroline Koc, Oktay Kaynarca ve Nurettin Hasman.

Oktay Kaynarca: Havana'yi ozellikle arkadasim Emre Ergani'nin yeri oldugu icin tercih ediyorum. Rahat ediyorum orada. Muzikler guzel ve cok eglenceli. Ama en iyi tarafi konumu. Ister asagida durup halkin arasina karisin, ister yukarida durup halki seyredin, ikisi de mumkun.

Q Jazz Club:

Mudavimler: Aysegul Aldinc, Fatih Cekirge, Faruk Suren, Gulgun Feyman, Murat Birsel ve Ahmet Kanik.

Assk Kahve:

Mudavimler: Nasuh Mahruki, Yilmaz Erdogan, Tan Sagturk, Sinan Cetin, Meltem Cumbul, Demet Sener ve Ali Poyrazoglu.

Tan Sagturk: Assk Kahve'nin denize paralel olusu beni en cok cezbeden yani. Ulasimi cok rahat, bu da onemli. Sahibi cok tatli ve samimi bir insan ve servisleri de cabuk. Yiyecek, iceceklerini seviyorum ama aslinda artik eskisi kadar cok gitmiyorum Assk Kahve'ye. Cunku, fazlaca sosyetik oldu. Derdim gozonunde olmak degil ama yine de hep sosyetik ve medyatik insanlarin gittikleri yerleri kendimle bagdastiramiyorum.

Arizona Cafe

Mudavimler: Billur Kalkavan, Bolic, Semra Ozal, Yonca Evcimik, Balic ve sanat ve moda dunyasindan unluler.

Elvir Bolic: ‘‘Arizona Cafe benim icin esimle birlikte gittigimiz cok ozel bir yer. Ortami guzel ve calan muzikler de iyi. Ayrica dekorasyonunu seviyorum. Canli bir hava veriyor. Bir de benim icin cok onemli olan servis olayi var. Arizona Cafe'de servis cabuk ve temiz.’’

Daily News

Mudavimler: Hulya Avsar-Kaya Cilingiroglu, Guneri Civaoglu, Vedat Alaton, Hincal Uluc, Yonca Evcimik ve Tolga Savaci.

Safran

Mudavimler: Meltem Cumbul, Menderes Utku, Lal Feray, Zeynep Tunuslu, Gullu Aybar.

Sunset Ulus

Mudavimler: Atilla Turker, Faruk Bilen, Kursat Basar ve Zekeriya Yildirim.

Kursat Basar: Sunset benim en favori restoranlarimdan biri. Yemekleri ve servisi cok iyi ama daha da onemlisi, muthis bir manzarasi var. Boyle bir mekan dunyanin hicbir yerinde yoktur herhalde. Bogaz ayaginizin altinda, adeta en guzel yerini goruyor. Ayrica yazin da bahcesi cok guzel oluyor.

Cafe Divan

Mudavimler: Emel Sayin, Sener Sen, Cem Yilmaz, Emre Asik, Hakan Sukur, Adnan Polat, Sezen Aksu, Candan Ercetin, Kerem Gorsev ve Hakan Peker.

Kerem Gorsev: Uzun yillardir begenerek gittigim bir mekan. Bu kadar zamandir servisinden ve kalitesinden odun vermedi. Temiz bir mekan, yemekleri cok guzel. Ayda birkac kere mutlaka giderim.

Saziye on the beach

Ali Ramazanoglu, Ebru Akel, Demet Sagiroglu, Izel Celikoz, Murat Basoglu

Armani Cafe

Mudavimler: Guneri Civaoglu, Zeynep-Osman Carmikli, Menderes Utku, Sema-Levent Kizil, Merve Kurttepeli, Esra Tumen, Revna Demiroren, Gulin Ongor.

Le Select

Mudavimler: Bulent Eczacibasi, Cagla Sikel, Yalcin Sabanci, Mehmet Civelek, Celik, Kenan Dogulu, Burak Kalkavan.

Cagla Sikel: Le Select'in yemekleri tam bana uygun, cok lezzetli. Benim icin gittigim yere gelen insanlar da onemli. Le Select'e gelenler son derece sik ve kaliteli insanlar. Duzeyli bir ortamda guzel yemekler yemek icin ideal bir mekan.

Cubuklu Hayal Kahvesi

Mudavimler: Ali Kirca, Cuneyt Ozdemir, Mehmet Ali Birand, Savas Ay, Arzum Onan-Mehmet Aslantug, Coskun Aral ve Aysun Kayaci.

Aysun Kayaci: Cubuklu Hayal Kahvesi'ne devamli gidiyorum. Bir kere ben de karsida oturuyorum, evime cok yakin. Ayrica sehrin kargasasindan uzakta kafami dinleyebildigim bir yer. Deniz kenari olmasi cok guzel, havadar. Sikilinca disari hava almaya cikabiliyorum ve istedigim zaman da iceri giriyorum.

Pasha

Mudavimler: Ali Ramazanoglu, Ilgi Govsa, Demet Sener, Eylem Senkal, Meltem Cumbul, Hulya Avsar-Kaya Cilingiroglu.

Eylem Senkal: Pasha'da aradigim herseyi bulabiliyorum. Lezzetli yemekler, eglence orada var. Hem de tum arkadaslarimi orada bulabilirim. Muzikleri dunya listelerinden alinma, en son hitler caliniyor. Ayrica deniz kenari olmasi ve tekneyle gelinebilmesi de cok hos. Pasha'da en severek takildigim yerler de, Jack Daniels, Le Select ve Cafein.

False