Hemşire adaylarından sağlık taraması

Güncelleme Tarihi:

Hemşire adaylarından sağlık taraması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 11:18

Hemşire adaylarından sağlık taraması

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri, Gölbaşı Belediyesi personeline sağlık taraması uyguladı.
Gölbaşı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri Tıp bayramı etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Belediyesi personeline sağlık taraması uyguladı.Okulun 12. Sınıf öğrencileri Ramazan Kaya, Derya Uçar, Derya Kuş, Okul öğretmenlerinden Nuriye Şahin ve Dilek Danış'dan oluşan 5 kişilik heyet Gölbaşı Belediyesi personeline tansiyon ölçümü ve şeker taraması yaptı.Ayrıca Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünden Hilal Bayrak Canver ve Rüveyde Sevinç Bilginç sağlık taramsında öğrencilere yardımcı oldular.
Hemşirelik alanı öğrencileri ilk sağlık taramasını Gölbaşı Beleidyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Yüksel'e uyguladılar ve şeker taraması ve tansiyon ölçümü yaptılar. Hemşire adayları Gölbaşı Belediyesinde yapmış oldukları uygulamada değerleri yüksek çıkan personeli en yakın süre içersinde en yakın sağlık kuruluşuna gitmeleri konusunda uyarılarda bulundular.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!