Hello Selfie

HTC’nin lansmanına katılanlar, markanın yeni cep telefonuyla selfie fotoğraflar çekti.

Haberin Devamı

HTC, “HTC One (M8)” adlı yeni modelinin Türkiye tanıtımını Hello! dergisi işbirliğiyle yaptı. HTC Orta Avrupa ve Türkiye Genel Müdürü André Lönne ile HTC Türkiye Ülke Müdürü Canan Taşar’ın ev sahipliğinde İstanbul Modern’de gerçekleşen tanıtımda, endüstriyel tasarımcı Erdem Akan’ın HTC One (M8)’den ilham alarak tasarladığı “Refleksiyon” adlı eserleri de sergilendi. DJ Funky C’nin performansıyla renklenen geceye katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, HTC One (M8)’in ‘Duo Kamera’sıyla selfie fotoğraflar çekti.

Seçmece bunlar
Yedigün, “Türkiye Meyvesini Seçiyor” kampanyasını Bebek’teki Happily Ever After’da tanıttı. Özge Ulusoy ve Ayşe Kucuroğlu’nun manav reyonunda satış yaptığı tanıtıma katılan Deniz Berdan, Buse Terim, Işıl Reçber ve Emel Acar gibi ünlü isimler, aldıkları meyveleri elleriyle seçti.

Haberin Devamı

Uzak diyarların kadınları
Mehmet Günyeli’nin dünyanın farklı yerlerinde çektiği kadın portelerinden oluşan “Uzak Diyarların Kadınları” adlı sergisi, Capitol Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Küreselleşen dünyada kendi kültürlerini koruyabilen kadınların gündelik yaşamlarının görülebileceği sergi, 25 Nisan’a kadar açık kalacak.

40 yıllık dostlar
İşadamı Yılmaz Ulusoy, Karaköy’deki tarihi Sümerbank binasının olduğu yerde Vault Karaköy Otel’i açtı. Otelinde Kadir İnanır ve Metin Akpınar gibi 40 yıllık dostlarını ağırlayan Ulusoy, her ay aynı adreste bir araya gelerek hasret gidereceklerini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları