HELLO! Dergisi Ankara özel sayısını kutladı

Güncelleme Tarihi:

HELLO Dergisi Ankara özel sayısını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2018 16:30

HELLO! Dergisi Ankara özel sayısını kutladı

Haberin Devamı

 

DÜNYADA birçok ülkede yayınlanan yaşam, stil ve cemiyet dergisi HELLO! Ankara özel sayısını Ege kahvaltısı eşliğinde okurlarıyla kutladı.


 

Dünyada 39 ülkede, Türkiye’de ise 14 yıldır yayınlanan HELLO! Dergisi,  Ankara özel sayısını çıkardı. HELLO! Ankara özel sayısı, Sinpaş GYO ev sahipliğinde Ege Vadisi satış ofisinde cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla brunch ve müzik eşliğinde kutlandı. Ege’ye özgü lezzetlerin ikram edildiği kahvaltıda konuklar, Allen Hulsey’in keyifli şarkıları eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.


 

ERDAL İPEKEŞEN: HELLO! OLARAK ANKARA’YA VERDİĞİMİZ ÖNEMİ BU ŞEKİLDE GÖSTERMEYE ÇALIŞTIK


 

Doğan Burada Dergisinin Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen, HELLO! Ankara özel sayısı ile başkentin sosyal hayatına daha fazla katkı sağlayacakları düşüncesinde olduklarını belirterek “HELLO! Dergisi olarak Ankara’ya verdiğimiz önemi bu Sinpaş GYO davetinde göstermeye çalıştık. Güzel bir brunch olacağını düşünüyorum. Ankara’nın sosyal hayatına daha fazla katkı sağlarız. Ulusal bazdan yerele geçiş gibi oldu ama aslında Ankara demek Türkiye demek. HELLO! olarak Ankara’ya verdiğimiz önemi bu şekilde göstermeye çalıştık. Bu ilk ayağı. Bunu devamı da gelecek. Daha fazla Ankara’nın cemiyet hayatıyla kaynamış olacağız“ diye konuştu.


 

Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, HELLO! Dergisi ile işbirliği yaparak Ege Vadisi projesini hedef kitle ile buluşturmak istediklerini kaydederek “Ege Vadisi projesinde Ankara’nın orta üstü ve üst gelir grubuna hitap ediyoruz. Yaptığımız diğer projelerden biraz daha farklı, daha butik bir proje. Ankara’nın da en kıymetli yerinde Dikmen Vadisi’nde komşu bir proje. Bu hedef kitlemizi yine Türkiye’nin saygın kuruluşlarından, en saygın cemiyet dergilerinden HELLO! Dergisiyle ortak bir işbirliği yaparak bu etkinliği gerçekleştirelim istedik. Bu projemizle hedef kitlemizi buluşturmak istedik“ dedi.

 

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Müzik 

-Konuklar

-Brunch

-HELLO! Dergisi detay

-Erdal İpekeşen ile röp.

-HELLO! Ankara özel sayısı

-Barış Ekinci ile röp.

KJ:HAber-Kamera:Gizem KARADAĞ/ ANKARA,(DHA)

ÇEKİM NOTU: 'hello dergisi ankara' koduyla geçildi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!