Helal sana Alpay

Güncelleme Tarihi:

Helal sana Alpay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Herkesi büyüledi, göze girdi, 11'e seçildi

Aston Villa forması altında ilk resmi maçını Leicester'e karşı oynayan Alpay Özalan, 10 üzerinden 9 puan aldı, tüm gazeteler tam not verdi. The Mirror Gazetesi, ‘‘Villa, Türk lokumu buldu’’ manşetini attı...

ALPAY Özalan, İngiltere'de günün adamı oldu.. Premier Lig'deki ilk maçında Leicester'e karşı ortaya koyduğu futbol ile otoritelerin beğenisini kazanan milli futbolcu, dün yayınlanan tüm İngiliz gazetelerinde yer aldı.

The Mirror Gazetesi, ‘‘Teknik direktör Gregory, Türk lokumunu buldu’’ başlığı ile verdiği haberde, herkesin gözü David Ginola'dayken, Alpay süper oynadı diye yazdı. Aston Villa Başkanı Doug Ellis, Alpay için ‘‘Avrupa'nın en iyi defans oyuncusunu kadromuza aldık’’dedi.

İngiltere'nin en çok satan gazetesi The Sunday yarım sayfa yer verdiği Alpay için ‘‘O ne kadar tatlı’’ başlığını kullandı. Daily Express Gazetesi, ‘‘Alpay ilk çıktığı maçta Villa'ya hayat verdi’’ dedi. Menajer John Gregory, ‘‘Ayakkabılarını malzemeciye vermeyip, kendisi temizledi, parlattı. Bizimkiler böyle bir şeyi daha evvel görmemişti’’ dedi.

Alpay, karşılaşma öncesi Mustafa'nın yanına gelerek başarı dileğinde bulunduğunu belirten Alpay, şöyle konuştu: ‘‘Muzzy, ilk maç stresimi yenmemi sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Sahaya çıktığımızda beni elimden tutarak kendi taraftarlarının önüne getirdi ve alkış aldım. Ben de maç sonrası kendisini yemeğe götürdüm ve bol bol sohbet ettik.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!