Hediyelikler LSV Dükkan'dan

Güncelleme Tarihi:

Hediyelikler LSV Dükkandan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 15:48

Hediyelikler LSV Dükkan'dan

Haberin Devamı

LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi "Sevdikleriniz için en 'iyi' hediyeler" sloganıyla yola çıktı.
Lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiş gençler tarafından sevgiyle üretilmiş birbirinden seçkin hediye alternatifleri LSV Dükkan markası ile Sevgi Günü'ne hazır. Sevdiklerine alternatif bir hediye vermek isteyen herkesin beğenisine sunulan ürünlerin satışından sağlanan tüm kaynağın lösemili çocukların tedavisinde kullanılması hediyelerin değerini daha da anlamlı kılıyor.
Seçenekler içinde iyiliğin lezzete dönüştüğü, tamamen katkısız el emeği kurabiye ve çikolatalar, doğa dostu bez bebekler-oyuncaklar, binbir desenli çantalar, eğlenceli tasarımlarla yumuşacık yastıklar, seramik süsler ve sevgi desenli özel kupalar gibi yüzlerce çeşit yer alıyor. Her anlamlı günün en özel hediyesi, sevdiklerinizin ismine, sizin mesajınızla iletilecek LÖSEV Yaşam Sertifikaları da sizleri bekliyor.
Hediye seçenekleri için www.lsvdukkan.com'u ziyaret ederek internet üzerinden sipariş vermek, AVM'lerde açılacak stantları ziyaret etmek mümkün.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!