Hedefte İtalya ve Hollanda var

Güncelleme Tarihi:

Hedefte İtalya ve Hollanda var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2012 10:34

Ümit Milli Futbol Takımı, 5 Eylül Çarşamba günü deplasmanda İtalya, 8 Eylül Cumartesi günü de İstanbul'da Hollanda ile yapacağı özel maçlar için yarın İstanbul'da toplanacak.

Aday kadroya davet edilen futbolculardan kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayanlar, saat 13.00'ten itibaren Polat Renaissance Hotel'de kampa girecek.

İlk çalışmasını yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yanındaki sahada yapacak ümit milliler, İtalya maçı için 3 Eylül Pazartesi günü bu ülkeye gidecek.
Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Berkay Öztuvan (Adana Demirspor), Okan Salmaz (Adanaspor), Oğulcan Gökçe (Altay), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okan Alkan ve Ömer Kahveci (Bucaspor), Musa Çağıran (Bursaspor), Sezer Özmen (Çaykur Rizespor), Mikail Albayrak (Eskişehirspor), Hasan Ahmet Sari (Fethiyespor), Orhan Gülle ve Muhammet Demir (Gaziantepspor), Tayfur Bingöl (Gençlerbirliği), Furkan Şeker (Göztepe), Bertül Kocabaş (Kardemir Karabükspor), Ethem Ercan Pülgir (Kartalspor), Nurettin Kayaoğlu, Deniz Doğan Mehmet, Kamil Ahmet Çörekçi ve Engin Bekdemir (Kayserispor), Bülent Cevahir ve Gökay Iravul (Manisaspor), Emrah Başsan (Medical Park Antalyaspor), Ali Dere (Torku Konyaspor).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!