Hedefim Avrupa

Güncelleme Tarihi:

Hedefim Avrupa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 01:00

Beştepe’yi yuvası gibi gördüğünü anlatan genç oyuncu, “Bu kulübün altyapısı, her zaman Türk futboluna yıldızlar yeştirdi, bundan sonra da bu gelenek sürecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nden lider Medipol Başakşehir’e transferi gündemde olan İrfan Can Kahveci, “Avrupa’ya gitmek hep hedefimde var. İnşallah bir gün gerçekleştireceğim” dedi. Kırmızı-siyahlı kulübün futbol okuluna 7 yaşında kayıt yaptıran, sonrasında altyapıya kazandırılan ve A Milli Takım’a kadar yükselme başarısı gösteren 21 yaşındaki futbolcu, hedefleri ve gündemdeki transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’in, gelişimi açısından uygun bir kulüp olduğuna dikkati çeken İrfan Can, “Medipol Başakşehir sistemli bir takım, her şey oturmuş. Abdullah hoca her şeyi oturtmuş. Güzel bir yönetim var, benim için çok mutluluk verici. Kendimi orada da geliştirip Avrupa’ya transfer olmak istiyorum. Avrupa’ya gitmek hep hedefimde var. İnşallah bir gün gerçekleştireceğim” diye konuştu. Henüz Abdullah Avcı ile görüşmediğini belirten İrfan Can, yeni teknik direktörüyle 26 Aralık Pazartesi günü bir araya geleceklerini dile getirdi. 

Haberin Devamı

BEŞTEPE KLASİĞİ DEVAM EDİYOR

İrfan Can Kahveci, Gençlerbirliği’nin Süper Lig’deki birçok takımın aksine altyapıya önem verdiğini ve başkent ekibinin yetiştirdiği futbolcuları satmasının artık klasikleştiğini ifade etti.
Beştepe’nin “yuvası” olduğunu dile getiren İrfan Can, şöyle konuştu:
“Bu kulübe 7 yaşında futbol okuluyla girdim. Sonra altyapıya seçildim. Benim için çok önemli bir yer burası. Doğduğum, büyüdüğüm, kendimi geliştirdiğim yer. 21 yaşındayım. Küçükken, annem babam getiriyordu, antrenman yapıyorduk, sonra da kafede oturup bir şeyler yiyorduk. Babam 9-10 sene getirip götürdü beni, çok emeği var. Altyapı hocalarımın da üzerimde çok emeği var. Çok değerli şeyler öğrendim onlardan, şimdi bakınca benim için çok mutluluk verici. Hacettepe, altyapıdaki futbolcuların kendilerini geliştirmesi için bir fırsat. Biz de Mustafa Kaplan hocamızla bunu iyi değerlendirdik, şampiyon olduk ve 2. Lig’e çıktık. O zaman 2. Lig’de oynayacağımızı düşünüyorduk. Son anda Mustafa Kaplan ile birlikte 5 futbolcu, Gençlerbirliği A takımına yükseldik. Bu da bizi çok mutlu etti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!