Hedef yeni madalyalar

Güncelleme Tarihi:

Hedef yeni madalyalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 01:00

2016 Rio Paralimpik Olimpiyat Oyunlarında iki derece elde eden milli masa tenisçi Abdullah Öztürk, yeni dönem hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Haberin Devamı

2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda masa tenisi branşında altın madalya kazanarak bir ilke imza atan Abdullah Öztürk, başarısının şans olmadığını kanıtlamak istediğini söyledi. Abdullah Öztürk, yaptığı açıklamada, 2017 yılı için yoğun bir program bulunduğunu belirterek, bu tempoya göre çalıştığını ifade etti. Mayıs’ta Dünya Takımlar Masa Tenisi Şampiyonası’nın Slovakya’nın ev sahipliğinde, eylül ayında da Slovenya’da hem ferdi hem de takımlarda Avrupa Şampiyonası yapılacağını vurgulayan Abdullah, bu yıl daha çok çalışması gerektiğini dile getirdi. Bu iki önemli organizasyon öncesinde kamplar yapacaklarını ve uluslararası organizasyonlara katılacağını anlatan Abdullah, “2016 Rio’da şampiyon olduktan sonra herkesin benden beklentisi fazlalaştı. Her gittiğim uluslararası organizasyonda final oynamak zorundayım. Başarımın şans olmadığını kanıtlamak zorundayım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ADIM ADIM GİTMEK GEREKİYOR

Abdullah Öztürk, bireysel olarak altın, takımda da üçüncü olarak bronz madalya kazandığını ve Rio’yu 2 madalyayla tamamladığını anımsatarak, madalyaların ikisini de altın olması için çabalayacağını vurguladı.
Paralimpik oyunlarının en büyük organizasyonlardan biri olduğuna dikkati çeken milli sporcu, elde ettiği başarının kendisini de hırslandırdığını söyledi.
Kamp dönemleri dışında haftada üçer saatten 5 gün antrenman yaptığını anlatan Abdullah, “Kamp dönemlerinde bu saat çok daha fazlalaşıyor. Günde çift hatta 3 antrenman yaptığımız oluyor. Hedefe adım adım gitmek gerekiyor. 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda da en azından final oynamak istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!